Mijn 1e huiskamerreading

Goh als de dag van gisteren beleef ik hem nog, mijn eerste huiskamerreading. Ik wil gewoon meer naar buiten treden en bekender worden en wat is er dan logischer om dan ook echt mezelf meer zichtbaar te maken. Dus bedacht ik om spirituele avonden te gaan organiseren waarbij ik readingen geef aan een groepje mensen die nog niet zo goed naar mijn praktijk durven te gaan maar eigenlijk wel heel graag willen (lees mijn vorige blog),om het eigenlijk laagdrempelig te maken en dat het juist heel mooi is en waardevol.

Voor mensen die geen idee hebben wat een medium doet of kan, die niet weten dat ze geholpen kunnen worden met hun verdriet, pijn, ellende en twijfel. Die denken dat alleen psychologen hen kunnen helpen…En om juist de sceptici een andere kijk te geven aan het spirituele, dat het helemaal niet zweverig hoeft te zijn maar juist heel aards en gewoon. Ja dat is wat ik wil, dat ga ik regelen bij een vriendin thuis die ook nog eens in een regio woont waar ik nog veel bekender wil gaan worden” (het is trouwens ook mijn geboortestad !! ) Ja dacht ik “een huiskamerreading” oftewel voor de minder zwevende onder ons “een spirituele Tupperware avond”

De voorbereiding

Ze ging haar best doen om toch minstens een vrouw of 6 tot 8 binnen te halen die min of meer toch zijn geinteresseerd maar het ook nog steeds eng, raar en onwennig vinden. Ja die heb ik het liefst !! Juist mensen die nog wat sceptisch zijn en denken dat ik met hele enge dingen aankom. Ja ze had er 6 en ze hadden er allemaal zin in. Met een knoop in mijn maag, knikkende knieen, mijn darmen wat van streek en mijn hoofd rambam vol met zinnen die ik zou gaan zeggen als een soort van kennismaking wie en wat ik ben reed ik er naartoe. Oh gelukkig er is nog niemand dus ik kan me nog even voorbereiden op wat er gaat komen….Nou ja voorbereiden, ben alleen maar aan het ijsberen en heb geen rust in m’n kont. Oh daar komt de eerste al, oh ja moet natuurlijk mezelf wel even voorstellen, ze zal ook wel niet denken “wat een zweethandje zeg” Er worden wat stoelen neergezet in een kringetje en het voelde meer alsof we een verjaardag gingen vieren. Koffie, thee, wat lekkers op tafel, gezellig !!?

“Ja volgens mij is iedereen er” zei Suzan (mijn vriendin en gastvrouw die avond) Ja Aniet, je kan beginnen !!? Oeps echt waar ?? Is er hier ergens misschien een vluchtroute….?? Maar nee, ik kan niet meer terug en wil het ook niet. “stel je niet zo aan” zeg ik tegen mezelf, je hebt al zoveel beurzen gehad waar je tig readingen hebt gegeven in een paar uur aan alleen maar vreemde mensen en in de afgelopen 11 jaar al zoveel mensen geholpen met readingen, dit is gewoon niet anders en precies hetzelfde. Ik deelde mijn folders uit waar eigenlijk hetzelfde op staat als op mijn website om zo de mensen even te laten lezen wie ik ben en wat ik doe.

Daar ga ik dan…

Ik loop naar de tafel waar alle foto’s, sieraden op liggen en pak een foto van een jong meisje. Ik loop wat rond om me volledig te concentreren en voel dat ik er gewoon bij moet gaan zitten. Er kijken mij 6 mensen vol verwachting aan en er hangt een doodse stilte…zal ik ze eens laten verschieten…hahaha. Oh shit, ben helemaal vergeten om dat en dat en dat nog allemaal te zeggen en om me eigenlijk echt voor te stellen, ach ja dat hebben ze net toch allemaal gelezen. Ohh ik zit teveel in mijn hoofd…..Help.. Ja eindelijk !! Daar komt het… ik maak contact, stem me op haar af en begin te vertellen over haar karakter, haar gevoel, haar verdriet en haar blokkade. Haar moeder zit tegenover mij en beaamt alles, na een aantal vragen van haar te hebben beantwoord sluiten we die reading heel mooi af en is de moeder zeker wat wijzer geworden. Nou dat ging toch geweldig en mooi dacht ik en ik voelde me er ook echt “in” zitten, in mijn mooie “medium-energie” want zo noem ik het altijd. Ik pak de volgende en krijg weer veel door en ondertussen voel ik me heerlijk en heel krachtig in mijn energie. M’n engelen stonden te popelen om weer verder te gaan want ze hadden er blijkbaar veel zin in en ik ook !

Wat een heerlijke avond !!

De zjoem zit er lekker in en het stroomt flink bij mij. Er wordt veel gelachen maar ook veel gehuild. Ik heb een foto van een overleden vrouw vast en krijg van alles door, ik voel ook al haar verdriet en pijnen en kan niet anders dan dit door te geven aan haar dochter en kleindochter. “oh je praat ook precies zoals ons mam, je gebruikt dezelfde woorden” zegt de dochter en de emoties en tranen krijgen de vrije loop. Ja ik heb echt contact en ze praat via mij dus neem ik ook vanzelf haar manier van praten over omdat IK dan HAAR BEN, ik zit in een soort trance en in haar energie. Ze geeft haar dochter en kleindochter adviezen en raad en mooie woorden, oh wat is dat toch geweldig en heerlijk als je nog zo kan praten met iemand waarvan je dacht dat het nooit, maar dan ook nooit meer zou kunnen gaan gebeuren omdat ze er “niet meer is”. Wat een geschenk voor hun die deze lieve vrouw weer kunnen horen en zien omdat ze door mij kan praten. Ja het was heel mooi en speciaal en na nog meer readingen en 3 uur verder sluit ik af, ik voel het dat mijn concentratie gaat verzwakken, het is ook goed zo want ik heb iedereen “gehad”
Voel me erg voldaan en deel wat blaadjes uit met vragen die ze mogen beantwoorden wat ze van de avond vonden. We kletsen nog wat na en iedereen is enthousiast “hoe krijg je dat toch allemaal door, ongelooflijk” ook zeggen ze tegen me dat het alles behalve zweverig is maar juist heel gewoon en puur. Ik krijg nog meerdere complimenten maar eentje vind ik zo speciaal, iemand zei “Ik zou zo graag voor een paar uur aan readingen op een bandje willen hebben om jou te horen praten, het is gewoon een genot om naar jou te luisteren” Met kippevel en een heerlijk gevoel stapte ik voldaan in m’n autootje op weg naar huis.

Wil jij dit ook, zou je het fijn vinden om mij daarmee te helpen om ook gastvrouw te willen zijn dan hoor ik je graag op mijn nummer 06 15101139 of kijk op www.praktijkheeljeziel.nl