Met behulp van Anita heb ik al vele obstakels in mijn leven overwonnen, veel nieuwe inzichten gekregen en ben ik enorm gegroeid!

De gesprekken met Anita leveren mij zoveel meer op dan professionele hulp! Echt geweldig wat ze allemaal kan en dat ze altijd voor je klaarstaat. Anita bedankt & ik kom zeker weer naar jou als dat nodig is!

Anja

Ik ben bij Anita geweest voor een reading. Ze kon me duidelijk uitleggen waar de blokkades zaten en wat ik ermee kon doen. ik vond het erg verhelderend en rustgevend.

Marion

Lieve Anita, het moest zo zijn dat ik je op facebook tegen kwam ! Wat een optimistische kijk heb jij op de wereld en hoe wist jij dit op mij over te brengen.

Ben heel onwetend het traject in gegaan maar wat gaf dit al snel innerlijke rust en een andere kijk op mensen. Ook vond ik het gezellig bij je.

Je bent een lieve vrouw die goed luistert en voorbeelden kan geven. Ik wil zeker over een tijdje nog eens komen naar de praktijk om te kunnen zien hoe ik gegroeid ben! 

Liefs Eric

Lieve Anita….
Ik heb het programma van 10 weken Innerlijke vrijheid en vreugde bij je gedaan. En wat een verademing om dit samen met jou te mogen beleven.
Wat een geweldige leerschool was dit.
Je komt jezelf ontzettend tegen en eindelijk kan ik zeggen, nu weet ik hoe om te gaan met de vele prikkels en onzekerheden. Dit was voor mij het juiste moment om te starten.
En wat ben je een pracht vrouw die van begin tot einde van het programma power geeft.
Ik wil je ontzettend bedanken voor je goede inzichten en dat je er ten alle tijden bent….Ik raad het iedereen aan om naar Anita te gaan. 😘🙏
Heel veel liefs…😘🙏😘

Het programma heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik had negatieve overtuigingen waar ik me niet bewust van was, die ik nu los kan laten.

Ook heb ik door het e-boek nieuwe aardingsoefeningen geleerd. Deze doe ik nu al een aantal weken iedere ochtend. En helpt me meer in mijn eigen energie te blijven.

Je begeleiding was in duidelijke taal, recht voor de raap (daar hou ik van) en met de nodige humor. Je straalt enthousiasme uit en bent krachtig, prachtig spiritueel.

Dat ik in mijn kracht mag staan. Mezelf zo nodig een liefdevolle schop onder mijn kont mag geven, lekker mag graven in mezelf , als iets me raakt. Dat ik zo tot inzichten kom wat ik van jou heb geleerd.

Bedankt voor alle inzichten en handvatten die je me hebt gegeven. 

Liefs Sanne

Super wat ze kan! Echt een aanrader voor iedereen die over zichzelf of over een dierbare overledene wat meer te weten wil komen! Super rustgevend en tegelijkertijd zit je weer vol energie na zo’n sessie!”

Liefs Suzan

Ik ben van een zenuwachtig muurbloempje die zichzelf altijd naar beneden haalde opgebloeid naar een leuke vrouw die zichzelf nu wel zeker leuk en sterk vindt !

Door jouw programma heb ik veel geleerd over wat gedachte en gevoelens met me doen en dat ik dat kan veranderen zodat ik nu veel beter weet wie ik ben en wat ik wil. Ik heb mezelf gevonden ! dat is het meer…

Anita Heel erg bedankt voor je goede zorgen en ook voor je hulp buiten de sessies om (ik weet dat ik veel heb geappt voor jouw steun) 😉 Je was er altijd voor me !

Liefs Marianne

Lieve Anita,
Jouw programma is een grote aanrader voor iedereen die innerlijke rust wil ervaren.
Ik heb veel van je geleerd, zoals blokkades en angsten loslaten en negatieve overtuigingen omzetten naar overtuigingen die mij juist verder helpen.
Door jou neem ik actie!
Ik durf mijn grenzen aan te geven en ik praat positief tegen mezelf waar door ik op een hoger frequentie zit en het leven mij toe lacht.
Ik weet nu wat ik wil in het leven en hier handel ik naar en niet zoals eerst en alleen maar afwachten en hopen dat het beter wordt.
Je hebt mij stap voor stap begeleidt in het proces.
Je bent eerlijk geweest in hoe mijn situatie was en gezegd dat alleen ik zelf het kan veranderen.
Deze 10 weken waren vermoeiend en indrukwekkend, maar de resultaten mogen er zijn. Ik merk zoveel verschil!
Ik voel me minder moe en ik heb echt zin in het leven en het lijkt wel als of ik alles aan kan nu.
Je bent een geweldig persoon om van te leren.
Ik had iemand nodig die af en toe streng voor mij was en dat was je, daardoor ben ik zo ver gekomen.
Je bent oprecht en direct en altijd bereikbaar voor vragen.
Ik ben door jou een positief persoon geworden.
Het was een transformatie wat ik niet had willen missen.
Ik ben echt heel dankbaar dat ik jou ben tegen gekomen!
Anita, bedankt voor alles wat je mij hebt geleerd en heel veel succes in je praktijk!
Dat je nog heel veel mensen mag helpen!
Liefs, Susan

Lieve Anita,
Ik kwam je zomaar “toevallig” een keertje tegen op Facebook.

Wat ik al heel lang weet is dat ik HSP ben. Ik pikte van alles op en wist niet zo goed hoe ik er mee om moest gaan. Eerst had ik je E-book gedownload en daarna toch maar een afspraak gemaakt omdat het me nieuwsgierig maakte.

Ik heb het programma “ Innerlijke vrijheid en vreugde” gedaan.
Wat ben ik blij dat ik die stap genomen heb.  Ik heb veel inzichten gekregen en geleerd hoe ik met HSP om moet gaan en andere inzichten gekregen.

Ook maar meteen de online cursus gedaan, wat zo fijn is dat je het allemaal uit kunt printen en door kunt lezen als het nodig is. En wat ik zeker als fijn ervaren heb is dat je zo “gewoon” bent waardoor je je meteen thuis voelt.
Mocht het ooit weer nodig zijn weet ik je te vinden.

Bedankt!
Liefs Ans

In 1 woord wauw ! Ben zonder teveel verwachtingen het programma “Innerlijke vrijheid en vreugde” ingegaan. Nadat ik wederom op een punt in mijn leven kwam dat ik in zoveel dingen ‘weer’ vast liep bleef jou Facebook pagina een aantal keren voorbij komen. Gelukkig heb ik Anita een berichtje gestuurd.

Er is een wereld voor me open gegaan vanaf de eerste kennismaking. Ben je super dankbaar voor alle dingen die je me vertelde en alle dingen waarmee je me hebt geholpen. De gesprekken waren duidelijk en eerlijk en voelde me altijd op mijn gemak bij jou. Keek er ook iedere sessie weer naar uit om naar je toe te komen en nieuwe dingen te horen en leren en mezelf meer te ontwikkelen.

Ik voel me een sterker persoon en kan steeds beter bij mezelf blijven in het hier en nu. Durf mezelf eindelijk op plaats 1 te zetten.

Kan veel beter mijn grenzen aangeven en vind het minder belangrijk wat ik denk dat andere van me verwachten en spiegel mezelf daardoor ook minder snel met andere om me heen.
Het aarden en een positievere manier van denken maakt mij een positiever, vrolijker en leuker mens.

Meer voelen in plaats van alleen maar alles (over)denken en daarbij ook geloven en vertrouwen in dat gevoel wat is, het mag er zijn! Emoties mogen er zijn.
Prikkels en energieën van buitenaf die niet van mij hoeven te zijn kan ik beter loslaten en draag ik niet meer allemaal met me mee.

Kan zo nog wel even doorgaan maar geloof dat mijn enthousiasme wel duidelijk is.
Super bedankt Anita! Ik kan verder met alles wat je me hebt meegegeven en weet je te vinden als ik nog meer vragen zou hebben.

Liefs!

Het programma heeft me opnieuw laten voelen hoe ik beter bij mezelf kan blijven, situaties accepteren zoals ze zijn. Het maakt me rustiger en milder naar de mensen die dicht bij me staan. (Vooral thuis liet ik mijn frustraties los)

Ik zeg opnieuw, omdat het niet nieuw is maar blijkbaar was het nodig om het weer te beleven en even te ‘resetten’

Jij praat in een menselijke taal. Komt met voorbeelden ook vanuit jouw eigen ervaring. Je preekt niet.

Mijn indruk van jou is niet veranderd ten opzichte van wat ik eerder van je gezien heb op fb. Doordat jij je menselijk opstelt ben je goed te volgen. Je begrijpt waar de gebieden waar wij (ik dus) ons op mogen ontwikkelen.

Na dit programma sta ik weer stil bij de lessen die ik eerder geleerd heb. Lessen en oude pijnen die ik nog aan het verwerken ben. Accepteren wat is, in plaats van blijven invullen hoe het voor mij voelt en hopeloos proberen om het aan een ander uit te leggen. Terwijl het grotendeels mijn eigen monsters zijn die ze uitvergroot hebben.

Mijn ‘monster’ is nu rustig. Ik mag voelen wat is, zonder te vergroten of te verdiepen.
“Het is wat het is”

Ik raad het mensen aan die de basis van hun problemen buiten zichzelf leggen. Mensen die worstelen met hun gevoeligheid. Die met denken hun problemen willen oplossen en daardoor blijven hangen in dat probleem. Mensen die moeite hebben met vertrouwen op een positieve uitkomst.
Ik heb dat vertrouwen wel. En dat is alleen maar sterker geworden.

Liefs Debbie

Hoi anita weet niet of je mij nog kent hihi. Ik wilde je nog even suuupppper bedanken en jou laten weten dat ik zo ben getransformeerd na jouw programma. Ben echt super dankbaar dat ik dit heb gedaan.

In een half jaar tijd is er zoveel verandert in mij en rondom mij. En elke dag transformeer ik meer en meer in positieve zin. Mensen die mijn energie leeg trokken zijn uit mijn leven verdwenen en er zijn mooie mensen voor in de plaats gekomen. Ik ben ondertussen ook samen gaan wonen. Waar ik echt helemaal op m’n plek zit.

Ik voel me echt gelukkiger sterker krachtiger en innerlijk rustiger en zelfverzekerder dan ooit. M’n angsten zijn zo goed als bijna weg. Af en toe komt ‘t nog maar ben me er bewust van en weet hoe ik ermee om kan gaan. Ik heb nog wel af en toe innerlijke boosheidjes maar lang niet meer zo veel als tevoren. En zelfs daarmee weet ik mee om te gaan. ‘T hoort eenmaal bij me hihi.

Ik heb mezelf terug alleen dan de betere vorm 😄 ben niet meer dat bange onzekere meisje van toen. En daar ben ik jou heeeel erg dankbaar voor. Bij deze echt heeeeeel erg bedankt super dat jij dit werk doet vriendelijke groetjes T….

Wat een bijzonder traject heb ik bij jou gehad. Ik was de weg echt even helemaal kwijt, geloofde totaal niet meer in mezelf en had dus een eigenwaarde van 0.
Jij hebt me laten inzien waarom bepaalde situaties op mijn pad komen en wat ik daar van heb te leren. Stukje voor stukje vallen de puzzelstukjes in elkaar. Er komt meer inzicht en vooral heel belangrijk: zelfliefde.

Je oefeningen pas ik toe in het dagelijkse leven en ik probeer meer in het nu te leven ipv in het verleden of in de toekomst.
Je bent een heerlijke spontane en warme vrouw. En wat heb ik ook met je gelachen samen. Ik verheugde me op onze sessies ook omdat ik dan wist dat ik weer meer inzichten kreeg en alleen maar kon leren.

Heel erg bedankt Anita. Voor mij is het goud waard geweest.
Eigenlijk zou iedereen zo’n traject moeten ingaan! Ik beveel je van harte aan in mijn omgeving.

Heel veel succes in je praktijk!
Liefs, Wendy X

Ik zat niet lekker in mijn vel, ik had veel spanning en was altijd heel erg moe. Ik heb meer inzicht over mijzelf en meer zelfvertrouwen, het aarden en nog meer vertrouwen in spiritualiteit.

Je legt alles super duidelijk uit en neemt ook echt de tijd om alle vragen te beantwoorden, ik heb dat echt als heel fijn ervaren. Je bent een lieve, humoristische en zorgzame vrouw.

Door jou ben ik erachter gekomen dat alles draait om mij, voor mij. Het is mijn leven dus ik ben diegene die er iets moois van moet maken, en niet moet laten afhangen van een ander. Ik raad het iedereen aan die een beetje met zichzelf in de knoop zit en meer wil leren over spiritualiteit, zelfliefde en rust creëren in jezelf. “

Liefs Franka

Ik ben al verschillende keren bij Anita geweest als ik ergens tegenaan liep waar ik zelf niet uitkwam.
Anita gaf me met haar ontzettend mooie gaven de juiste inzichten waardoor ik verder kon.
Anita biedt mij altijd een luisterend oor, geeft me oefeningen om thuis te doen en haar krachtige woorden helpen mij altijd enorm!
Ik vindt het heel fijn aan Anita dat ze zo “normaal” is, het is net alsof je met een vriendin praat als je bij haar bent.
Ze is voor mij een echt voorbeeld!
Mede dankzij Anita ben ik nu krachtiger dan ooit!
Als ik ergens hulp bij nodig heb ga ik altijd meteen naar Anita, voor mij geen andere hulpinstantie meer!
Ik zou Anita dan ook aan iedereen aanraden!

“Hoi Anita, Ik wilde graag dit programma omdat ik momenteel erg met mezelf bezig ben en in de knoei zit. Mijn leven is niet zo gelopen, als dat ik had gehoopt en voel me nu  erg vastgeroest in bepaalde patronen.  Ik wil meer uit mezelf halen, dan dat ik nu doe. Ik wil meer kunnen begrijpen waarom dingen in mijn leven gebeuren. Ik wil meer rust en geluk in mijn leven. Het heeft me al veel inzichten gegeven. Maar ik ben er nog lang niet….

Ik ben gaan inzien dat je je hele mindset moet veranderen als je wilt dat er dingen in je leven veranderen. Ik wil dat héél graag. Mindset veranderen is best moeilijk als je, zoals in mijn geval, al 44 jaar die aap hoort en nu wil Ik die aap negeren. Maar dat lukt nog niet zó goed.

Jouw begeleiding is goed! Je bent heel duidelijk, niet té zweverig en af en toe een grap. Hele lieve en zeer betrokken vrouw! Ik voel me veilig bij je om te zijn wie ik ben. De indruk die je op mij hebt gemaakt is, je bent een sterke en mooie vrouw, die ook veel heeft meegemaakt!

Ik vind het mooi dat jezelf ook deelt, dat geeft een betrokken en veilig gevoel. Ik raad dit iedereen aan die op dit moment in de knoop zit op wat voor vlak dan ook. Maar ik merk dat veel mensen het “eng” vinden. Zweverig ofzo…. En dat is het misschien ook wel een beetje, maar als ik mij er beter door ga voelen, zal dat mij niet interesseren. En natuurlijk is het eng om aan mezelf te moeten gaan werken, patronen doorbreken, anders naar mezelf kijken, steeds negatieve gedachtes om te zetten naar positieve…. dat is hard werken.

Liefs Hanneke

Diep respect voor wie je bent en wat je doet Anita, je hebt me geholpen van A tot Z, geen poespas, rechtuit en eerlijk, super ook dat we het gesprek opgenomen hebben, complimenten.” x Henk

“Omdat ik in het verleden bij je ben geweest voor een reading en toen eigenlijk het balletje is gaan rollen wbt bewustzijn en daar veel meer over wou weten, ik heb daar tot op de dag van vandaag profijt van: zeer waardevol!
Wat heeft dit programma me niet gebracht ?

Alles wat een mens moet weten om in zijn eigen kracht te komen en volop te kunnen genieten van het leven en/met de mensen om je heen, elke dag, elke minuut.
Het besef dat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan verleden of toekomst.
Inzichten mbt relaties en dan met name die je het meest triggeren en hoe daar mee om te gaan zodat je weer door kunt met je eigen leven.

Je creeert zo meer rust in je leven, kracht, moed, levenslust, een positieve houding naar jezelf: kortom alles wat een mens nodig heeft om weer op een aangename manier van het leven te kunnen genieten!

Dat ik nog meer zelfliefde mag hebben en MEZELF dankbaar mag zijn, (JEUH), dat ik tot hier ben gekomen al! M.