Met behulp van Anita heb ik al vele obstakels in mijn leven overwonnen, veel nieuwe inzichten gekregen en ben ik enorm gegroeid! De gesprekken met Anita leveren mij zoveel meer op dan professionele hulp! Echt geweldig wat ze allemaal kan en dat ze altijd voor je klaarstaat. Anita bedankt & ik kom zeker weer naar jou als dat nodig is!

Anja

Ik ben bij Anita geweest voor een reading. Ze kon me duidelijk uitleggen waar de blokkades zaten en wat ik ermee kon doen. ik vond het erg verhelderend en rustgevend. ik heb nog 3 behandelingen van soul body fusion erbij gedaan deze waren ook erg ontspannen en verrassend wat betreft de dingen die je allemaal voelt. heel vreemd om te ervaren maar wel heel fijn. Anita bedankt voor de verhelderende reading en rustgevende soul body fusion

Marion

Bedankt Anita, voor je reading. Een mooi kerstgeschenk. Je hebt me bevestigd dat ik op de goede weg zit met mijn werk. Wat bijzonder dat je aanvoelde dat de samenwerkingen mij veel gaan opleveren. Je wist heel specifiek te benoemen wat me nog dwars zit en waar het vandaan komt… dat is wel bijzonder. En dat rode autootje, wie weet wat 2017 gaat brengen!

Super wat ze kan! Echt een aanrader voor iedereen die over zichzelf of over een dierbare overledene wat meer te weten wil komen! Super rustgevend en tegelijkertijd zit je weer vol energie na zo’n sessie!”

Liefs Suzan

Ik ben van een zenuwachtig muurbloempje die zichzelf altijd naar beneden haalde opgebloeid naar een leuke vrouw die zichzelf nu wel zeker leuk en sterk vindt !

Door jouw programma heb ik veel geleerd over wat gedachte en gevoelens met me doen en dat ik dat kan veranderen zodat ik nu veel beter weet wie ik ben en wat ik wil. Ik heb mezelf gevonden ! dat is het meer…

Anita Heel erg bedankt voor je goede zorgen en ook voor je hulp buiten de sessies om (ik weet dat ik veel heb geappt voor jouw steun) 😉 Je was er altijd voor me !

Liefs Marielle

 

Hoi anita weet niet of je mij nog kent hihi. Ik wilde je nog even suuupppper bedanken en jou laten weten dat ik zo ben getransformeert na jouw programma. Ben echt super dankbaar dat ik dit heb gedaan. In een half jaar tijd is er zoveel verandert in mij en rondom mij. En elke dag transformeer ik meer en meer in positieve zin. Mensen die mijn energie leeg trokken zijn uit mijn leven verdwenen en er zijn mooie mensen voor in de plaats gekomen. Ik ben ondertussen ook samen gaan wonen. Waar ik echt helemaal op m’n plek zit. Ik voel me echt gelukkiger sterker krachtiger en innerlijk rustiger en zelfverzekerder dan ooit. M’n angsten zijn zo goed als bijna weg. Af en toe komt ‘t nog maar ben me er bewust van en weet hoe ik ermee om kan gaan. Ik heb nog wel af en toe innerlijke boosheidjes maar lang niet meer zo veel als tevoren. En zelfs daarmee weet ik mee om te gaan. ‘T hoort eenmaal bij me hihi. Ik heb mezelf terug alleen dan de betere vorm 😄 ben niet meer dat bange onzekere meisje van toen. En daar ben ik jou heeeel erg dankbaar voor. Bij deze echt heeeeeel erg bedankt super dat jij dit werk doet vriendelijke groetjes T….

Ik zat niet lekker in mijn vel, ik had veel spanning en was altijd heel erg moe. Ik heb meer inzicht over mijzelf en meer zelfvertrouwen, het aarden en nog meer vertrouwen in spiritualiteit. Je legt alles super duidelijk uit en neemt ook echt de tijd om alle vragen te beantwoorden, ik heb dat echt als heel fijn ervaren. Je bent een lieve, humoristische en zorgzame vrouw.  Door jou ben ik erachter gekomen dat alles draait om mij, voor mij. Het is mijn leven dus ik ben diegene die er iets moois van moet maken, en niet moet laten afhangen van een ander. Ik raad het iedereen aan die een beetje met zichzelf in de knoop zit en meer wil leren over spiritualiteit, zelfliefde en rust creëren in jezelf. ” Liefs Franka

Ik ben al verschillende keren bij Anita geweest als ik ergens tegenaan liep waar ik zelf niet uitkwam.
Anita gaf me met haar ontzettend mooie gaven de juiste inzichten waardoor ik verder kon.
Anita biedt mij altijd een luisterend oor, geeft me oefeningen om thuis te doen en haar krachtige woorden helpen mij altijd enorm! Ik vindt het heel fijn aan Anita dat ze zo “normaal” is, het is net alsof je met een vriendin praat als je bij haar bent. Ze is voor mij een echt voorbeeld!
Mede dankzij Anita ben ik nu krachtiger dan ooit!
Als ik ergens hulp bij nodig heb ga ik altijd meteen naar Anita, voor mij geen andere hulpinstantie meer! Ik zou Anita dan ook aan iedereen aanraden!

“Hoi Anita, Ik wilde graag dit programma omdat ik momenteel erg met mezelf bezig ben en in de knoei zit. Mijn leven is niet zo gelopen, als dat ik had gehoopt en voel me nu  erg vastgeroest in bepaalde patronen.  Ik wil meer uit mezelf halen, dan dat ik nu doe. Ik wil meer kunnen begrijpen waarom dingen in mijn leven gebeuren. Ik wil meer rust en geluk in mijn leven. Het heeft me al veel inzichten gegeven. Maar ik ben er nog lang niet…. Ik ben gaan inzien dat je je hele mindset moet veranderen,  als je wilt dat er dingen in je leven veranderen. Ik wil dat héél graag. Mindset veranderen is best moeilijk als je, zoals in mijn geval, al 44 jaar die aap hoort en nu wil Ik die aap negeren. Maar dat lukt nog niet zó goed. Jouw begeleiding is goed! Je beschrijft alles heel duidelijk, niet té zweverig en af en toe een grap. Hele lieve en zeer betrokken vrouw! Ik voel me veilig bij je om te zijn wie ik ben. De indruk die je op mij hebt gemaakt is, je bent een sterke en mooie vrouw, die ook veel heeft meegemaakt! Ik vind het mooi dat jezelf ook deelt, dat geeft een betrokken en veilig gevoel. Ik raad dit iedereen aan die op dit moment in de knoop zit op wat voor vlak dan ook. Maar ik merk dat veel mensen het “eng” vinden. Zweverig ofzo…. En dat is het misschien ook wel een beetje, maar als ik mij er beter door ga voelen, zal dat mij niet interesseren. En natuurlijk is het eng om aan mezelf te moeten gaan werken, patronen doorbreken, anders naar mezelf kijken, steeds negatieve gedachtes om te zetten naar positieve…. dat is hard werken.  Liefs Hanneke

Diep respect voor wie je bent en wat je doet Anita, je hebt me geholpen van A tot Z, geen poespas, rechtuit en eerlijk, super ook dat we het gesprek opgenomen hebben, complimenten.” x Henk

“Omdat ik in het verleden bij je ben geweest voor een reading en toen eigenlijk het balletje is gaan rollen wbt bewustzijn en daar veel meer over wou weten, ik heb daar tot op de dag van vandaag profijt van: zeer waardevol!
Wat heeft dit programma me niet gebracht ???
Alles wat een mens moet weten om in zijn eigen kracht te komen en volop te kunnen genieten van het leven en/met de mensen om je heen, elke dag, elke minuut.
Het besef dat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan verleden of toekomst.
Inzichten mbt relaties en dan met name die je het meest triggeren en hoe daar mee om te gaan zodat je weer door kunt met je eigen leven. Je creeert zo meer rust in je leven, kracht, moed, levenslust, een positieve houding naar jezelf: kortom alles wat een mens nodig heeft om weer op een aangename manier van het leven te kunnen genieten!
Dat ik nog meer zelfliefde mag hebben en MEZELF dankbaar mag zijn, (JEUH), dat ik tot hier ben gekomen al! M.