Vraag een gratis reading sessie aan van een half uur waarin ik jou vertel waar je nu staat en waarom dat je je zo voelt en/of gedraagt. Met deze inzichten wordt het duidelijker voor je en kunnen we samen kijken of het programma geschikt voor je is.

bel of app me 0615101139 of mail me anita@praktijkheeljeziel.nl

Uiteraard geef ik ook losse reading sessies voor al je vragen

Het programma “Innerlijke vrijheid en vreugde”

In 10 weken volledig in je kracht met meer zelfliefde en een innerlijke rust.

 

♥  3 energetische sessies (Soul Body Fusion) waarin jij veel blokkades en angsten in de loop van de weken gaat los laten, je gaat je verbinden met je bron en je komt in een hogere trilling.

Dit ga je merken doordat je je minder aantrekt van alle prikkels van buitenaf, je gaat meer en meer je grenzen bewaken en je durft daardoor meer “nee” te zeggen tegen alles wat je niet meer wilt en “ja” te zeggen tegen jezelf.

Je komt meer in je eigen kracht. Je voelt een innerlijke rust. Je bent meer verbonden met je ware zelf. Je gaat steeds meer je eigenwaarde en eigenliefde voelen omdat je dichter bij jezelf komt. Je gaat jezelf belangrijk(er) vinden.

Dit is op zich al een transformatie die jij ondergaat zonder daar echt moeite voor te hoeven doen want daar zorgt de hogere trilling al voor die in jouw lichaam komt.

  4 coaching sessies. We gaan samen aan de slag afgestemd op jouw unieke energie,  wat jouw angsten/blokkades zijn die ik al helder in beeld heb en waar ze vandaan komen.

Ik leer je hoe je makkelijker in het leven gaat staan, je gaat overtuigingen die jou nu tegen werken transformeren naar gedachten en overtuigingen die jou wel helpen waardoor je meer gaat los’ser laten.

Je gaat je ‘blinde vlekken’ zien en voelen die jou nu tegenwerken. Ik geef je opdrachten mee waar jij mee aan de slag gaat want ik kan jou niet ‘beter’ maken als jij achterover gaat leunen. Stap voor stap ga jij jouw leven en waarheid anders voelen en ervaren waardoor er meer vreugde en vrijheid komt omdat jij rustiger en relaxter wordt in alles.

Je weet waarom je negatieve emoties hebt en hoe daarmee om te gaan. Je gaat jezelf beter leren kennen en daarmee ook je valkuilen zien. Je gaat van jezelf houden en komt meer en meer in je kracht te staan.

In een regressie sessie gaan we dieper in op jouw blokkade/trauma die vervolgens geheeld mag worden.

♥  Je hebt onbeperkt app contact met mij als je ergens tegenaan loopt of met vragen zit, ik help je dus ook achter de schermen nog mee.

♥  Een evaluatie in de laatste week waarin we de puntjes op de i zetten. Waar loop jij nog tegenaan en eventuele vragen die je nog hebt.

 

Wil je graag weten of het voor jou iets is en of het goed voelt dan krijg je van mij de 1e sessie van een half uur gratis. Bel me voor de afspraak te maken 0615101139

In 1 woord wauw ! Ben zonder teveel verwachtingen het programma “Innerlijke vrijheid en vreugde” ingegaan. Nadat ik wederom op een punt in mijn leven kwam dat ik in zoveel dingen ‘weer’ vast liep bleef jou Facebook pagina een aantal keren voorbij komen. Gelukkig heb ik Anita een berichtje gestuurd.

Er is een wereld voor me open gegaan vanaf de eerste kennismaking. Ben je super dankbaar voor alle dingen die je me vertelde en alle dingen waarmee je me hebt geholpen. De gesprekken waren duidelijk en eerlijk en voelde me altijd op mijn gemak bij jou. Keek er ook iedere sessie weer naar uit om naar je toe te komen en nieuwe dingen te horen en leren en mezelf meer te ontwikkelen.

Ik voel me een sterker persoon en kan steeds beter bij mezelf blijven in het hier en nu. Durf mezelf eindelijk op plaats 1 te zetten.

Kan veel beter mijn grenzen aangeven en vind het minder belangrijk wat ik denk dat andere van me verwachten en spiegel mezelf daardoor ook minder snel met andere om me heen.

Het aarden en een positievere manier van denken maakt mij een positiever, vrolijker en leuker mens.

Meer voelen in plaats van alleen maar alles (over)denken en daarbij ook geloven en vertrouwen in dat gevoel wat is, het mag er zijn! Emoties mogen er zijn.

Prikkels en energieën van buitenaf die niet van mij hoeven te zijn kan ik beter loslaten en draag ik niet meer allemaal met me mee.

Kan zo nog wel even doorgaan maar geloof dat mijn enthousiasme wel duidelijk is.
Super bedankt Anita! Ik kan verder met alles wat je me hebt meegegeven en weet je te vinden als ik nog meer vragen zou hebben.

Liefs!

Wat een bijzonder traject heb ik bij jou gehad. Ik was de weg echt even helemaal kwijt, geloofde totaal niet meer in mezelf en had dus een eigenwaarde van 0.
Jij hebt me laten inzien waarom bepaalde situaties op mijn pad komen en wat ik daar van heb te leren. Stukje voor stukje vallen de puzzelstukjes in elkaar. Er komt meer inzicht en vooral heel belangrijk: zelfliefde.

Je oefeningen pas ik toe in het dagelijkse leven en ik probeer meer in het nu te leven ipv in het verleden of in de toekomst.
Je bent een heerlijke spontane en warme vrouw. En wat heb ik ook met je gelachen samen. Ik verheugde me op onze sessies ook omdat ik dan wist dat ik weer meer inzichten kreeg en alleen maar kon leren.

Heel erg bedankt Anita. Voor mij is het goud waard geweest.
Eigenlijk zou iedereen zo’n traject moeten ingaan! Ik beveel je van harte aan in mijn omgeving.

Heel veel succes in je praktijk!
Liefs, Wendy X

Uiteraard kan je bij mij ook terecht voor losse readingsessies en coachingsessies

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Innerlijke rust ervaart en voelt
 • Meer zelfvertrouwen hebt
 • Weet wat je echt wilt in je leven
 • Daadkrachtiger bent
 • Minder naar de buitenwereld omkijkt
 • Beter met prikkels van buitenaf om kunt gaan
 • Je gewoon een leukere vrouw bent
 • Veel energieker bent
 • Meer lol en plezier hebt in je leven
 • Veel meer in het hier en nu leeft
 • Meer van jezelf houdt
 • Echt kan gaan genieten van alles

Ik ben goed op weg als het gaat over bewustwording, dingen begrijpen, de zielenlessen heb je me in een reading uitgelegd, geen slachtoffer zijn enz… Ik zat op een punt dat ik het al wel goed begreep maar het nog niet vol overgave deed en er aan toegaf. Een soort rem voelde ik. Ik had nog nooit aan hsp gedacht, wel over gehoord maar nooit gedacht dat ik het wel eens zou kunnen zijn.

Het uitschrijven van je gevoel geeft inzicht over waar het echt om gaat….Ook dat het universum niet te foppen is, dat je iets écht moet willen en verlangen. Zeker positieve gedachten creëeren helpt. Ik vond het een feest, veel info…heel veel. Het zal stukje bij beetje gaan landen. Maar ik ben het eens dat je er wel voor moet werken en er voor moet blijven werken.

Ha ha…ik glimlach van jouw begeleiding. Ik hou van je nuchterheid, je humor, je openheid, duidelijkheid, je enthousiasme.

Bewonder je inzet en toewijding. Ik kan er soms niet bij dat je zo nuchter bent en spiritueel ineen. Ik herken me daarin maar durf/kan het nog niet volledig omarmen. Dus als je het over een voorbeeld hebt…..

Ik ben de creator van mijn eigen geluk óf ongeluk. Dat je niet naar een eindbestemming moet verlangen maar moet genieten en leren van de weg er naartoe. Dat het vandáág te doen is…..en dat ik bewust uit mijn hoofd moet gaan. Dat daar mijn ego woont die goeie zaken deed voor mij, maar dat ik de regie heb over mezelf. Ben meer en meer mijn beste vriendin en ik vind haar nog leuk ook😂

Ik raad iedereen met levensvragen het aan om te doen en ik geloof ook dat jezelf lief vinden, van jezelf houden niet omdat iemand dat zegt maar écht, DE sleutel is naar een fijner leven is.

Reading of Healing

€ 90,- per sessie

 

Programma "Innerlijke vrijheid & vreugde"

 • 4 coaching sessies helemaal afgestemd op jouw unieke energie omdat jij uniek bent als geen ander
 • Onbeperkt app contact met al je vragen zodat ik je tussentijds kan blijven steunen
 • 3 krachtige energetische Soul Body Fusion sessies voor meer kracht en meer zelfliefde
 • Opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan, zowel actief als aardings/grondingsoefeningen
 • Evaluatie voor de laatste puntjes op de i en eventuele vragen

De investering in jouw transformatie is € 625,- (mogelijk in termijnen)

Het programma heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik had negatieve overtuigingen waar ik me niet bewust van was. Die ik nu los kan laten.

Ook heb ik door het e-boek nieuwe aardings oefeningen geleerd. Deze doe ik nu al een aantal weken iedere ochtend. En helpt me meer in mijn eigen energie te blijven.

Je begeleiding was in duidelijke taal, recht voor de raap (daar hou ik van) en met de nodige humor. Je straalt enthousiasme uit en bent krachtig, prachtig spiritueel.

Ik heb geleerd dat ik in mijn kracht mag staan. Mezelf zo nodig een liefdevolle schop onder mijn kont mag geven, lekker mag graven in mezelf , als iets me raakt. Dat ik zo verder tot inzichten kom wat ik van jou heb geleerd.
Bedankt voor de inzichten en handvatten die je me hebt gegeven.

Liefs Sanne

Het programma heeft me opnieuw laten voelen hoe ik beter bij mezelf kan blijven, situaties accepteren zoals ze zijn. Het maakt me rustiger en milder naar de mensen die dicht bij me staan. (Vooral thuis liet ik mijn frustraties los)

Ik zeg opnieuw, omdat het niet nieuw is maar blijkbaar was het nodig om het weer te beleven en even te ‘resetten’

Jij praat in een menselijke taal. Komt met voorbeelden ook vanuit jouw eigen ervaring. Je preekt niet.

Mijn indruk van jou is niet veranderd ten opzichte van wat ik eerder van je gezien heb op fb. Doordat jij je menselijk opstelt ben je goed te volgen. Je begrijpt waar de gebieden waar wij (ik dus) ons op mogen ontwikkelen.

Na dit programma sta ik weer stil bij de lessen die ik eerder geleerd heb. Lessen en oude pijnen die ik nog aan het verwerken ben. Accepteren wat is, in plaats van blijven invullen hoe het voor mij voelt en hopeloos proberen om het aan een ander uit te leggen. Terwijl het grotendeels mijn eigen monsters zijn die ze uitvergroot hebben.

Mijn ‘monster’ is nu rustig. Ik mag voelen wat is, zonder te vergroten of te verdiepen.
“Het is wat het is”

Ik raad het mensen aan die de basis van hun problemen buiten zichzelf leggen. Mensen die worstelen met hun gevoeligheid. Die met denken hun problemen willen oplossen en daardoor blijven hangen in dat probleem. Mensen die moeite hebben met vertrouwen op een positieve uitkomst.
Ik heb dat vertrouwen wel. En dat is alleen maar sterker geworden.

Liefs Debbie

Contact met overledenen

Je dierbaren om je heen missen omdat ze overleden zijn, dat doet pijn. Of het nu je vader, moeder, vriend, oma of buurman is, dat maakt helemaal niet uit. Wat uit maakt is, dat we ze missen en we zouden willen dat we ze weer even konden zien of advies aan ze konden vragen, of gewoon even met ze praten zoals je dat altijd gewend was toen ze nog vol in het leven stonden.

Iedereen gaat op zijn of haar eigen manier met dit verlies om. Maar soms lukt dat niet. Soms voelen we ons zo alleen en eenzaam dat we graag even iets van ze zouden willen horen. Ook vinden we het soms lastig om de dood te accepteren en het een plekje te geven. Dit kan komen omdat we nog zoveel van ze hadden willen weten of vragen, of gewoon zonder er een reden voor te hebben.

Graag wil ik je helpen om met je overleden dierbaren in contact te komen. Ik stem me dan af op mijn gidsen die mij begeleiden naar de ziel van de overledene om met hem of haar in contact te komen.

Ik ben puur een kanaal op dat moment en kan veel informatie aan je geven wat de overledene aan mij doorgeeft. Ik heb echt contact met zijn/haar ziel en vaak neem ik bepaalde gewoontes, manier van praten, het karakter van de overledene over omdat hij/zij op dat moment echt via mij wil doorkomen.

Vaak is het zo dat de overledene adviezen aan je kan geven of bepaalde zaken al “weet” om je verder te helpen in je leven. Wil je ook heel graag contact met je overleden dierbare of gewoon wat meer informatie over de reading bel me gerust.