“Innerlijke vrijheid en vreugde” is een super transformerend traject 

Ik help jou naar minder gepieker, meer rust in jezelf en naar meer zelfvertrouwen en eigenliefde.

De kracht van energetische sessies gecombineerd met coaching en healing maakt dat dit traject in 3 maanden haalbaar is en dat jij jezelf waardig en leuk vindt, mentaal en geestelijk sterker bent, innerlijke rust ervaart, weer zin hebt in je leven en je meer geniet van je gezin, vrienden, je baan en vooral van jezelf.

Omdat je het gevoel hebt dat je anders bent dan anderen, kan dit leiden naar een gevoel van vervreemding en eenzaamheid, je voelt je vaak geïsoleerd en niet begrepen.

Je bent jezelf wat kwijt, je weet niet meer wat je voelt, waarom je je zo voelt en hoe je je voelt. Je bent teveel bezig in de behoeften en verwachtingen van anderen, waardoor je je eigen verlangens en behoeften verwaarloosd.

Jij als hoogsensitieve hebt vaak hoge normen voor jezelf en streeft naar perfectie in alles wat je doet. Dit kan leiden tot overmatige zelfkritiek en een gevoel van falen wanneer je niet aan je eigen (vaak te hoge) verwachtingen voldoet.

Het constant proberen om anderen tevreden te stellen en conflicten te vermijden, kan leiden tot een gebrek aan grenzen stellen en het gevoel te hebben dat je eigen behoeften er niet toe doen. Door je voortdurend aan te passen aan anderen en je eigen behoeften te negeren, heb jij een laag zelfbeeld en een gebrek aan zelfvertrouwen.

Door overgevoeligheid kan jij gemakkelijk overprikkeld raken, wat kan leiden tot gevoelens van angst, spanning en rusteloosheid.

Je hebt moeite met het verwerken van de constante stroom van prikkels uit je omgeving, waardoor je snel overweldigd raakt en gestrest bent.

Je hebt misschien ook al wat therapie sessies gehad bij (verschillende) psychologen/therapeuten maar ze komen maar niet tot de kern bij jouw probleem of ze blijven teveel op de oppervlakte hangen.

Door mijn mediamieke gaven kom ik dieper bij de kern van jouw angsten en blokkades zodat jij sneller en sterker transformeert.

Ik breng jouw onbewuste naar het bewuste zodat je weer aanwezig bent in je eigen leven, in je gezin, tussen je vrienden en familie en je weet heel duidelijk wat je voortaan wel en niet meer wilt in je leven.

De symptomen van je klachten worden niet behandelt en aangepakt (zoals bij veel therapeuten en psychologen) maar de kern in je onderbewuste wordt getransformeerd waardoor jij de regie van je leven in eigen handen krijgt. 

Wil je hier meer over weten en heb je echt interesse dan plan ik met jou een gratis vrijblijvende videobel sessie in van een half uur.

Ik vertel waar je nu staat en waarom dat je je zo voelt en/of gedraagt. Met deze inzichten wordt het duidelijker voor je en kunnen we samen kijken of het programma geschikt voor je is. Ik zeg je heel eerlijk of je dit wel of niet nodig hebt.

Klik HIER om me meteen te bellen om een gratis sessie in te plannen

Klik HIER om me te mailen

Je gaat jezelf veel liever en leuker vinden, dat is toch heerlijk! Jij wordt je eigen beste vriendin

Meer zelfvertrouwen en dus meer je grenzen aangeven en minder pleasen waardoor je je vrijer gaat voelen

Minder bezig bent met negatieve gevoelens en gedragingen van anderen en dus meer met jezelf omdat het je niet meer triggert en makkelijker los kan laten

Beter met alle prikkels van buitenaf omgaat zodat je niet meer overweldigt wordt en meer innerlijke rust voelt

Minder aantrekt wat anderen van je vinden, en ja dat geeft al heel veel rust en vreugde

Leeft in het hier en nu en dus veel minder zorgen maakt over de toekomst

Meer van jezelf houdt en jezelf gewoon leuker vindt, daardoor kom je al meer in je eigen energie en kan je alles beter aan

In een hoger bewustzijn komen waardoor je meer rust hebt van binnen en veel bewuster in het hier en nu kan leven waardoor angsten voor de toekomst uitblijven

Leeft volgens jouw eigen waarden en normen want die zijn het allerbelangrijkste om midden in het leven te staan en te genieten van dat leven

Meer geniet waar je dankbaar voor bent

Wat heb ik een veranderingen meegemaakt de periode dat ik het traject bij Anita volgde. 🙏

Mijn leven is een stuk “makkelijker” geworden. Meer zelfvertrouwen, meer innerlijke rust, trots op mezelf kunnen zijn, letterlijk weer met de borst vooruit durven lopen achter de kinderwagen en me niet meer zoveel bezig houden met wat andere van me zullen denken, zeggen, vinden. Lekker belangrijk zeg ik nu!

Geleerd dat er maar 1 de baas is over je gedachten en dat ben je zelf! Relaties waar ik me al enige tijd niet oké bij voelde zijn ten einde gekomen gedurende dit traject en ook dat voelt goed!

Wat ik ook heel fijn vond is dat Anita gewoon recht voor haar raap is, persoonlijk houd ik daar echt van. Niet er omheen draaien maar “Bam”! En natuurlijk kan dat ooit confronterend zijn, maar dat houd je wel scherp en schept wel duidelijkheid.

Gedurende het traject mocht ik Anita ook appen als ik vastliep of vragen had. Super hoe ze daarmee omgaat! 👍 Ze stuurde dan een spraak bericht met haar visie en niet even snel, nee! Uitgebreid en heel duidelijk waardoor ik weer verder kon. En ja, je zult er dagelijks tijd in moeten steken, maar daar krijg je ook onwijs veel voor terug!

Veel oefeningen pas ik voortaan dagelijks toe in mijn huidige leven en dat helpt me echt!
Mijn man en kinderen hebben er na dit traject een relaxtere, rustigere, gelukkigere en zelfverzekerdere mama/vrouw aan overgehouden.

SUPER bedankt Anita! 🙏 Vergeten zal ik je absoluut niet, want ik luister je spraakberichten nog met enige regelmaat af!

‘Kan de hele wereld weer aan’! 👊💪

Ben een HSS en t lukte mij maar niet om af te sluiten met t verleden…t gevoel van zwaar beschadigd te zijn…me niet goed genoeg( minderwaardig) te voelen.

Na dit traject bij Anita zit ik héél lekker in mijn vel & heb t gevoel op alle vlak enorm gegroeid te zijn! ‘Kan de hele wereld weer aan’! 👊💪

Anita gaf mij t hele traject een héél vertrouwd gevoel en was stand by via telefoon/ spraakberichten / whatsapp voor al mijn vragen waarop ze steeds snel reageerde met tips & tops!👌

T is hard werken geweest maar wel met t gevoel van SAMEN! Heb me zelfs weer opengesteld voor een nieuwe toekomst! 🧡

Liesbeth

“Vertrouwen, openheid en veiligheid dat is wat Anita geeft!”

Lieve Anita,

Op het juiste moment ben jij op mijn pad gekomen. In de afgelopen maanden heb ik een mooi traject bij jou mogen ervaren waar ik je zeer dankbaar voor ben!

Ik kan mijn eigen ervaring nu gaan delen met de rest van de wereld, daar waar het echt gaat om een transformatie die heel tastbaar is! En daar waar je op een mooie en vertrouwde manier naar jezelf en je inzichten mag kijken.

Anita staat naast je, begeleid je op alle mogelijke momenten en je kunt er ook nog eens ontzettend mee lachen. Voor de mensen die deze reviews lezen: Loop je vast op thema’s in je leven en wil je verlichting, verandering of heb je juist kracht nodig, kan ik dit traject 💯 procent aanraden!

Vertrouwen, openheid en veiligheid dat is wat Anita geeft!
Als je er klaar voor bent zul je het voelen en wees moedig voor een eerste stap te zetten voor jezelf…🙏

Susan

Het traject “Innerlijke vrijheid en vreugde”

 Dit is wat je allemaal krijgt

♥  3 krachtige transformerende energetische sessies (Soul Body Fusion®)

Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem. 

Je laat veel blokkades en angsten in de loop van de weken los, je gaat je verbinden met je bron en je komt in een hogere trilling.

 • Prikkels van buitenaf komen niet meer zo hard binnen.
 • Je bewaakt meer en meer je grenzen waardoor je meer “nee” zegt tegen alles wat je niet meer wilt en “ja” tegen jezelf.
 • Je bent meer in je eigen kracht.
 • Je voelt een innerlijke rust.
 • Je bent meer verbonden met jezelf.
 • Je voelt steeds meer eigenwaarde en eigenliefde omdat je dichter bij jezelf komt.
 • Je vindt jezelf belangrijk(er).

Dit is op zich al een transformatie die jij ondergaat zonder daar echt moeite voor te hoeven doen want daar zorgt de hogere trilling al voor die in jouw lichaam komt.

♥  4 coaching sessies.

We gaan samen aan de slag afgestemd op jouw unieke energie met jouw angsten/blokkades die ik al helder in beeld heb en weet waar ze vandaan komen.

We maken samen een blauwdruk waarin we tot op de bodem gaan uitzoeken wat je juist niet meer wilt in je leven en wat al je wensen en behoeften zijn.

Je gaat makkelijker in het leven staan door anders te gaan kijken naar alle prikkels en triggers van buitenaf door mijn unieke mindset methode die ik je haarfijn ga aanleren.

Je gaat daadwerkelijk deze methode toepassen en trainen waardoor je meer controle gaat krijgen over je emoties/gevoelens en dus over je gedachtes, niks overkomt je meer maar je gaat je brein (je geest, je ego, je aap, je hoofd) tackelen en er grip op krijgen.

Daardoor word jij leider van jouw leven en word je nooit meer overspoeld door je emoties en gevoelens.

Overtuigingen die jou nu tegen werken transformeren we naar gedachten en overtuigingen die jou wel helpen waardoor je meer gaat los’ser laten.

Je ziet en voelt je ‘blinde vlekken’ die jou nu tegenwerken en je gaat meer en meer controle krijgen over je gedachtes waardoor je meer innerlijke rust gaat ervaren.

Je krijgt kleine opdrachten mee waar jij mee aan de slag gaat want ik kan jou niet ‘beter’ maken als jij achterover gaat leunen.

Stap voor stap ga jij jouw leven en waarheid anders voelen en ervaren waardoor er meer vreugde en vrijheid komt.

Jij wordt rustiger en relaxter in alles. Je weet waarom je negatieve emoties hebt en hoe daarmee om te gaan.

Je gaat jezelf beter leren kennen en daarmee ga je ook je valkuilen zien.

Je houdt meer van jezelf en komt meer en meer in je kracht te staan.

In een healing (regressie) sessie gaan we nog dieper in op jouw blokkades/trauma’s die vervolgens geheeld gaan worden.

In een EMDR sessie gaan we de blokkades, angsten, trauma’s nog dieper verwerken en loslaten. Mocht je dit niet willen om een bepaalde reden dan gaan we de sessie anders invullen maar we gaan in ieder geval jouw blokkades aanpakken.

♥  Je hebt onbeperkt app contact met mij.

Als je ergens mee zit, je wilt je ei kwijt, je snapt iets nog niet helemaal, je maakt iets mee waar je geen raad mee weet.

Ik steun en begeleid je ook buiten de sessies om, ik sta voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via de whatsapp.

♥  Een evaluatie in de laatste week.

We zetten alle puntjes op de i zodat jij de rest van je leven alles beheerst om vrij, blij en vol eigenwaarde door het leven te gaan.

Na de evaluatie heb je nog recht op een maand extra begeleiding via de app want het is best eng om ineens los gelaten te worden, dus je kan me nog een maand extra om hulp vragen of wat voor vragen je nog mocht hebben.

Door de combinatie van 3 krachtige energetische opruiming en helingsessies, de 4 coaching-sessies en het onbeperkte contact met mij maakt dit programma super waardevol en transformerend.

Het is een levenslange verandering omdat we samen de kern van je angsten, blokkades gaan aanpakken ipv de symptomen die deze veroorzaken.

Jij wordt eigen baas van je gedachtes en emoties en hebt de regie over jouw leven omdat je precies weet waar je angsten en blokkades vandaan komen en hoe je ze kan tackelen.

 

Wil je graag weten of het voor jou iets is en of het goed voelt dan krijg je van mij de 1e sessie van een half uur gratis. Bel me voor de afspraak te maken, klik HIER

Veel gestelde vragen:

 • “Ik weet niet of dit mij gaat lukken”  Snap ik en met jou vele anderen die dit ook denken maar ik kan je vertellen dat ook jij dit kan, je krijgt onbeperkte begeleiding van mij, je kan me alles vragen want ik stuur en steun je. Je hoeft nooit te wachten op de volgende sessie. Door de krachtige energetisch sessies waar jij niks voor hoeft te doen ga jij al transformeren waardoor het hele proces sneller en makkelijker gaat. 
 • “Ik kan dit niet ineens betalen”  Nee je mag het ook in termijnen betalen van 3 x 400 euro.
 • “Ik ben bang voor verandering”  Ja snap ik helemaal maar je hebt nu nog niet in de gaten dat het een heel natuurlijk proces is wat jou echt gaat dragen en zo vertrouwd aanvoelt dat het alles behalve eng of vreemd is.
 • “Ik ben mezelf zo erg kwijt dat ik twijfel of het allemaal in 3 maanden kan”  Ja dat klinkt als heel vlug en rap maar door de energetische sessies is dit ook mogelijk omdat je veel sneller en effectiever transformeert. Zonder deze energetische sessies zouden we minstens een half jaar tot een jaar nodig hebben.
 • “Ik heb al zoveel gedaan, denk niet dat dit mij wel helpt”  Een terechte twijfel maar die kan ik ook bij je weghalen omdat je die sterke energetische sessies krijgt die uniek zijn en alles versnellen, bij andere therapieen en psychologen moet je zelf heel veel praten en gaat alles langzaam. Je komt vanzelf al in een transformatie waardoor jij completer gaat worden en de overige sessies hele mooie aanvullingen en helingen zijn.
“Het heeft me echt verder geholpen. Ik vond het een fijn programma” 
 
In Januari heb ik contact opgenomen met Anita omdat ik weer meer pijnklachten ervaarde en dat ik duidelijkheid wilde waar dat precies vanaf kwam.
Ze heeft toen een reading gedaan, daaruit kwam naar voren dat ik hoogsensitief ben en mezelf moest leren accepteren.
Ik zat ook veel in mijn hoofd ipv bij mijn gevoel. Daardoor had ik meer angst en onrust.
Een duidelijk bericht, maar hoe dan??
Anita gaf aan dat ze daarvoor een programma had om me daarin te begeleiden en verder te helpen.
Ze geeft tips en inzichten waar je iets mee kunt. Je moet het wel zelf doen en ervaren, belangrijk is dus dat je er 100% voor gaat.
Het heeft mij geleerd naar mezelf te kijken, naar wat ik nodig heb. Grenzen te bewaken, negatieve gevoelens te zien en er doorheen te gaan ipv te negeren.
Als ik merk dat ik rust nodig heb, trek ik mezelf terug om even op te laden. Zo behoud ik meer energie om te dag door te komen en ben ik minder vermoeid.
Het heeft me echt verder geholpen. Ik vond het een fijn programma met mogelijkheid tot eigen invulling in overleg.
Anita is goed bereikbaar, je kunt bij haar snel terecht voor vragen.
Liefs Marjo

“Iedereen die behoefte heeft aan coaching, ondersteuning in zijn/ haar ontwikkeling dat ze niet moeten twijfelen’

“Lieve Anita, Ik heb bij jou het programma gevolgd. Ik ben heel nieuwsgierig en was heel benieuwd naar wat ik van je kon leren. En wat heb ik veel van jou mogen leren. Ik wist niet dat ik zelf een Hsp-er ben en de puzzelstukjes vallen op zijn plaats, wat fijn!

Je bent een spontane lieve vrouw, die positief in het leven staat, wat ontzettend aanstekelijk werkt. Ik bewonder jou enorm, de manier waarop jij in het leven staat en omgaat met situaties, heel mooi.

Ik wil tegen iedereen zeggen die behoefte heeft aan coaching, ondersteuning in zijn/ haar ontwikkeling dat ze niet moeten twijfelen, maar er vol voor moeten gaan, samen met jou. Ik kan alleen nog zeggen bedankt lieve Anita voor alles wat ik tot nu toe van jou heb mogen leren !

“Ik voel me minder moe en ik heb echt zin in het leven en het lijkt wel als of ik alles aan kan nu”
Lieve Anita,
Jouw programma is een grote aanrader voor iedereen die innerlijke rust wil ervaren.
Ik heb veel van je geleerd, zoals blokkades en angsten loslaten en negatieve overtuigingen omzetten naar overtuigingen die mij juist verder helpen.
Door jou neem ik actie!
Ik durf mijn grenzen aan te geven en ik praat positief tegen mezelf waar door ik op een hoger frequentie zit en het leven mij toe lacht.
Ik weet nu wat ik wil in het leven en hier handel ik naar en niet zoals eerst en alleen maar afwachten en hopen dat het beter wordt.
Je hebt mij stap voor stap begeleidt in het proces.
Je bent eerlijk geweest in hoe mijn situatie was en gezegd dat alleen ik zelf het kan veranderen.
Deze 10 weken waren vermoeiend en indrukwekkend, maar de resultaten mogen er zijn. Ik merk zoveel verschil!
Ik voel me minder moe en ik heb echt zin in het leven en het lijkt wel als of ik alles aan kan nu.
Je bent een geweldig persoon om van te leren.
Ik had iemand nodig die af en toe streng voor mij was en dat was je, daardoor ben ik zo ver gekomen.
Je bent oprecht en direct en altijd bereikbaar voor vragen.
Ik ben door jou een positief persoon geworden.
Het was een transformatie wat ik niet had willen missen.
Ik ben echt heel dankbaar dat ik jou ben tegen gekomen!
Anita, bedankt voor alles wat je mij hebt geleerd en heel veel succes in je praktijk!
Dat je nog heel veel mensen mag helpen!
Liefs, Susan

“Ik voel me een sterker persoon en kan steeds beter bij mezelf blijven in het hier en nu”

In 1 woord wauw ! Ben zonder teveel verwachtingen het programma “Innerlijke vrijheid en vreugde” ingegaan. Nadat ik wederom op een punt in mijn leven kwam dat ik in zoveel dingen ‘weer’ vast liep bleef jou Facebook pagina een aantal keren voorbij komen. Gelukkig heb ik Anita een berichtje gestuurd.

Er is een wereld voor me open gegaan vanaf de eerste kennismaking. Ben je super dankbaar voor alle dingen die je me vertelde en alle dingen waarmee je me hebt geholpen. De gesprekken waren duidelijk en eerlijk en voelde me altijd op mijn gemak bij jou. Keek er ook iedere sessie weer naar uit om naar je toe te komen en nieuwe dingen te horen en leren en mezelf meer te ontwikkelen.

Ik voel me een sterker persoon en kan steeds beter bij mezelf blijven in het hier en nu. Durf mezelf eindelijk op plaats 1 te zetten.
Kan veel beter mijn grenzen aangeven en vind het minder belangrijk wat ik denk dat andere van me verwachten en spiegel mezelf daardoor ook minder snel met andere om me heen.

Het aarden en een positievere manier van denken maakt mij een positiever, vrolijker en leuker mens.
Meer voelen in plaats van alleen maar alles (over)denken en daarbij ook geloven en vertrouwen in dat gevoel wat is, het mag er zijn! Emoties mogen er zijn.

Prikkels en energieën van buitenaf die niet van mij hoeven te zijn kan ik beter loslaten en draag ik niet meer allemaal met me mee.

Kan zo nog wel even doorgaan maar geloof dat mijn enthousiasme wel duidelijk is.
Super bedankt Anita! Ik kan verder met alles wat je me hebt meegegeven en weet je te vinden als ik nog meer vragen zou hebben.

Liefs!

“Er komt meer inzicht en vooral heel belangrijk: zelfliefde”

Wat een bijzonder traject heb ik bij jou gehad. Ik was de weg echt even helemaal kwijt, geloofde totaal niet meer in mezelf en had dus een eigenwaarde van 0.
Jij hebt me laten inzien waarom bepaalde situaties op mijn pad komen en wat ik daar van heb te leren. Stukje voor stukje vallen de puzzelstukjes in elkaar. Er komt meer inzicht en vooral heel belangrijk: zelfliefde.

Je oefeningen pas ik toe in het dagelijkse leven en ik probeer meer in het nu te leven ipv in het verleden of in de toekomst.
Je bent een heerlijke spontane en warme vrouw. En wat heb ik ook met je gelachen samen. Ik verheugde me op onze sessies ook omdat ik dan wist dat ik weer meer inzichten kreeg en alleen maar kon leren.

Heel erg bedankt Anita. Voor mij is het goud waard geweest.
Eigenlijk zou iedereen zo’n traject moeten ingaan! Ik beveel je van harte aan in mijn omgeving.

Heel veel succes in je praktijk!
Liefs, Wendy X

Traject "Innerlijke vrijheid & vreugde"

 • 4 coaching sessies helemaal afgestemd op jouw unieke energie omdat jij uniek bent als geen ander
 • Whatsapp contact met al je vragen zodat ik je tussentijds kan blijven steunen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur
 • 3 krachtige energetische Soul Body Fusion sessies voor meer kracht en meer zelfliefde
 • Opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan, zowel actief als aardings/grondingsoefeningen
 • Evaluatie voor de laatste puntjes op de i en eventuele vragen
 • Als je in 1 keer betaald krijg je ook mijn online programma er gratis bij twv 297 euro (naslagwerk)

De investering in jouw transformatie is € 1195,- (mogelijk in termijnen)

Als je eerst een reading hebt gehad dan is de investering € 1145,-

Wat heerlijk als je:

 • Innerlijke rust ervaart en voelt
 • Meer zelfvertrouwen hebt
 • Weet wat je echt wilt in je leven
 • Daadkrachtiger bent
 • Minder naar de buitenwereld omkijkt
 • Beter met prikkels van buitenaf om kunt gaan
 • Je gewoon een leukere vrouw bent
 • Veel energieker bent
 • Meer lol en plezier hebt in je leven
 • Veel meer in het hier en nu leeft
 • Meer van jezelf houdt
 • Echt kan gaan genieten van alles

“Ik kan er soms niet bij dat je zo nuchter bent en spiritueel ineen”

Ik ben goed op weg als het gaat over bewustwording, dingen begrijpen, de zielenlessen heb je me in een reading uitgelegd, geen slachtoffer zijn enz… Ik zat op een punt dat ik het al wel goed begreep maar het nog niet vol overgave deed en er aan toegaf. Een soort rem voelde ik. Ik had nog nooit aan hsp gedacht, wel over gehoord maar nooit gedacht dat ik het wel eens zou kunnen zijn.

Het uitschrijven van je gevoel geeft inzicht over waar het echt om gaat….Ook dat het universum niet te foppen is, dat je iets écht moet willen en verlangen. Zeker positieve gedachten creëeren helpt. Ik vond het een feest, veel info…heel veel. Het zal stukje bij beetje gaan landen. Maar ik ben het eens dat je er wel voor moet werken en er voor moet blijven werken.

Ha ha…ik glimlach van jouw begeleiding. Ik hou van je nuchterheid, je humor, je openheid, duidelijkheid, je enthousiasme.

Bewonder je inzet en toewijding. Ik kan er soms niet bij dat je zo nuchter bent en spiritueel ineen. Ik herken me daarin maar durf/kan het nog niet volledig omarmen. Dus als je het over een voorbeeld hebt…..

Ik ben de creator van mijn eigen geluk óf ongeluk. Dat je niet naar een eindbestemming moet verlangen maar moet genieten en leren van de weg er naartoe. Dat het vandáág te doen is…..en dat ik bewust uit mijn hoofd moet gaan. Dat daar mijn ego woont die goeie zaken deed voor mij, maar dat ik de regie heb over mezelf. Ben meer en meer mijn beste vriendin en ik vind haar nog leuk ook😂

Ik raad iedereen met levensvragen het aan om te doen en ik geloof ook dat jezelf lief vinden, van jezelf houden niet omdat iemand dat zegt maar écht, DE sleutel is naar een fijner leven is.

Het traject heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik had negatieve overtuigingen waar ik me niet bewust van was. Die ik nu los kan laten.

Ook heb ik door het e-boek nieuwe aardings oefeningen geleerd. Deze doe ik nu al een aantal weken iedere ochtend. En helpt me meer in mijn eigen energie te blijven.

Je begeleiding was in duidelijke taal, recht voor de raap (daar hou ik van) en met de nodige humor. Je straalt enthousiasme uit en bent krachtig, prachtig spiritueel.

Ik heb geleerd dat ik in mijn kracht mag staan. Mezelf zo nodig een liefdevolle schop onder mijn kont mag geven, lekker mag graven in mezelf , als iets me raakt. Dat ik zo verder tot inzichten kom wat ik van jou heb geleerd.
Bedankt voor de inzichten en handvatten die je me hebt gegeven.

Liefs Sanne

Het heeft me opnieuw laten voelen hoe ik beter bij mezelf kan blijven, situaties accepteren zoals ze zijn. Het maakt me rustiger en milder naar de mensen die dicht bij me staan. (Vooral thuis liet ik mijn frustraties los)

Ik zeg opnieuw, omdat het niet nieuw is maar blijkbaar was het nodig om het weer te beleven en even te ‘resetten’

Jij praat in een menselijke taal. Komt met voorbeelden ook vanuit jouw eigen ervaring. Je preekt niet.

Mijn indruk van jou is niet veranderd ten opzichte van wat ik eerder van je gezien heb op fb. Doordat jij je menselijk opstelt ben je goed te volgen. Je begrijpt waar de gebieden waar wij (ik dus) ons op mogen ontwikkelen.

Na dit programma sta ik weer stil bij de lessen die ik eerder geleerd heb. Lessen en oude pijnen die ik nog aan het verwerken ben. Accepteren wat is, in plaats van blijven invullen hoe het voor mij voelt en hopeloos proberen om het aan een ander uit te leggen. Terwijl het grotendeels mijn eigen monsters zijn die ze uitvergroot hebben.

Mijn ‘monster’ is nu rustig. Ik mag voelen wat is, zonder te vergroten of te verdiepen.
“Het is wat het is”

Ik raad het mensen aan die de basis van hun problemen buiten zichzelf leggen. Mensen die worstelen met hun gevoeligheid. Die met denken hun problemen willen oplossen en daardoor blijven hangen in dat probleem. Mensen die moeite hebben met vertrouwen op een positieve uitkomst.
Ik heb dat vertrouwen wel. En dat is alleen maar sterker geworden.

Liefs Debbie