Wie ben ik….

Ik help je heel graag van je blokkades/angsten af

Ik ben Anita van den Heuvel-Louwers

Praktijk Heel je Ziel

Mijn naam is Anita van den Heuvel-Louwers, een nuchtere brabantse en sta met beide benen op de grond. Ik ben geboren in Eindhoven in 1968, woon in Deurne met mijn man Pim en 2 dochters Demy en Eline. In Deurne heb ik ook mijn mooie praktijk aan huis

Ik kon als kind al heel makkelijk de gemoedstoestanden van anderen voelen en zelfs overnemen. Ik was altijd wel erg geïnteresseerd in het spirituele en dat werd steeds meer en erger waardoor ik er ook achter kwam dat ik hoogsensitief ben, HSP dus.

 

 

Na vele boeken te hebben gelezen over HSP, wat mij erg geholpen heeft bij mijn zoektocht naar mezelf en hoe ik met de wereld om kon gaan, ging ik me steeds verder verdiepen in het spirituele want ik wist gewoon zeker dat daar iets zat voor mij… dat voelde ik aan alles. Ik kwam erachter dat ik iemands foto in een dichte envelop kon “lezen”.

Ik wist ontzettend veel over die onbekende, ik wist zijn karakter, zag zijn omgeving, voelde zijn gevoelens, zijn blokkades en verdriet. Nu zijn we jaren verder en heb ik al veel mensen mogen helpen, ook ontdekte ik dat ik met overledenen kan communiceren. Ik vind het helemaal geweldig om dit werk te mogen en kunnen doen, ik kan en wil ook niet anders.

Ik heb al veel “aardse” banen gehad en nergens vind ik mijn voldoening, alles verveeld heel snel, ik heb moeite met autoriteit… Maar dit werk, deze missie en gave vind ik zo heerlijk dat ik niet meer zonder kan. Ik ben heel direct en duidelijk in mijn bewoording naar jou in een sessie. Ik hou er totaal niet van om ergens omheen te draaien of te gaan raden en ik zeg duidelijk ook al is dat niet altijd even leuk waar je staat en wat je eigenlijk het beste moet gaan doen om weer lekker in je vel te komen zitten en om jou op je juiste pad terug te brengen, want dat voel en weet ik. Ben ook gediplomeerd paramedisch en psychosociaal medium om healingsessies te kunnen geven. Deze sessies zijn zo ontzettend bevrijdend en genezend dat er letterlijk een zware last van je schouders af gaat. Door een bepaalde methode van vraagstelling kom je in een trance waardoor je vanuit je gevoel, je ware bron, je ziel en niet vanuit je hoofd/je denken, antwoorden gaat geven en inzichten gaat krijgen en ook daadwerkelijk je blokkades/angsten gaat begrijpen om ze daarna los te laten en te transformeren. Ook ben ik Soul Body Fusion® practitioner om bij jou een energetische healing methode te kunnen toepassen. Meer info daarover op de home pagina

Verder hou ik erg van winkelen, op vakantie gaan met mijn gezinnetje, lekker stappen en dagjes uit.

Wil je verder op de hoogte blijven volg mij op facebook

recensies