Waarom zijn we zo bang…en voor wat eigenlijk…

Nog steeds komen mensen naar me toe dat ze interesse hebben in een reading maar eigenlijk niet durven omdat ze bang zijn dat ik enge dingen ga voelen en zeggen…inwendig moet ik dan toch wel een beetje lachen en kan ze dan ook gerust stellen dat ik echt zo niet werk en me ook niet bezig houd met de toekomst op zich.
Voor mij is verleden, heden en toekomst 1 pot nat eigenlijk. Vaak komen er toch tijdens de reading situaties of gebeurtenissen door die blijkbaar nog in de toekomst liggen maar ja dat weet en voel ik dus niet of iets al gebeurt is omdat er geen tijd en ruimte bestaat in het universum. Dus ja ik kan dingen doorkrijgen die in de toekomst liggen die blijkbaar erg belangrijk zijn voor je en waar je ook echt iets mee kan, maar ik kan me er niet speciaal op focussen. Ik heb daar ook geen zin in en behoefte aan omdat ik het veel belangrijker vind waar je NU staat, waar je NU mee bezig bent, wat voor NU belangrijk is om te veranderen waardoor jij je in de toekomst anders gaat voelen en gedragen.
Wat voor blokkades je NU hebt om ze te doorbreken en te transformeren waardoor jij weer fris en fruitig in het leven kan gaan staan. Deze blokkades zijn meestal niet bewust voor jou, maar je voelt wel dat er iets in de weg zit, je voelt wel dat je iets “mist” in je leven, je voelt wel een onbehaaglijk gevoel, en vaak geef je de buitenwereld de schuld of nog erger, de mensen die het dichtst bij je staan, waar je het meeste van houdt. Ja die krijgen jouw frustraties te zien en te horen, jouw frustraties van ongenoegen en ontevredenheid, jouw teleurstellingen of boosheid….terwijl dit alles in JOU zit, JIJ alleen bent verantwoordelijk voor JOUW leven en JOUW gevoel. Ga die blokkades eens onder de loep nemen en pak ze aan, alleen dan kan je vrijer en vrijer gaan leven..

Doodsangst…

Ja ik moet ff iets kwijt en hoop zo vele anderen ook te mogen helpen met deze confrontatie..
Ik heb gisteren een reading gehad van een medium…Ja mooi toch ! want sommige dingen kan je niet zelf doen, ik kan mezelf geen reading geven omdat ik dan logisch ga nadenken en ook niet zuiver ben en meteen in mijn hoofd ga zitten met m’n denken.
In het kort komt het erop neer dat ze bij me voelde dat ik enorme doodsangsten heb om groots te worden, om in mijn echte kracht te gaan staan, om me met mijn gave naar buiten te laten treden, om me dus echt zichtbaar te maken. Ook dat ik daardoor veel boosheid en verdriet in me heb omdat ik mezelf hiermee saboteer, ik hou me in, ik ben te streng voor mezelf wat dit betreft en ben vreselijk bang voor straf en schande. Ja pffff heel herkenbaar allemaal in ieder geval…
Deze oerangsten zijn emoties uit vorige levens die ik steeds maar met me mee zeul. Ik ben dus in vele vorige levens gemarteld, onthoofd, op de brandstapel…nou ja de gruwelijkste dingen…omdat ik in vele vorige levens dus ook al spiritueel was en dat was honderden jaren geleden heel erg bedreigend voor de mens, er waren toen echt vergeldingen en je werd gruwelijk gestrafd omdat het als verraad voor de mens voelde en het gewoon niet kon en mocht.
Zo dat was natuurlijk wel heftig wat ze allemaal zei maar ik kon het meteen plaatsen en ik voel dit ook al jaren dat er iets zit bij mij wat ik maar niet kwijt raak, dat er iets zit waardoor ik me nog steeds inhou, dat ik nog niet in mijn volste kracht en energie kan zitten, dat ik nog bang ben om ECHT naar buiten te treden met mijn “ding”
Ze zei dat als ik een healing onderga, dat ik deze doodsangst kwijt raak en dat ik daarna ECHT in mijn grootsheid kan gaan staan, dat mijn praktijk als een tiet gaat lopen, dat ik zoveel kracht en energie ‘terug’ kan krijgen dat ik als herboren eruit kom. Wauw dat wil ik wel ja, dat is mijn diepste verlangen om volledig zonder handrem mijn missie te leven.

Bevrijding..

Dat willen we toch allemaal…vrij zijn en vrij voelen !
Weg met al die belachelijke stomme negatieve emoties die ons alleen maar beperken en tegen houden van alles wat we gewoon willen in dit ene korte leventje. Wat nou als we niks meer negatiefs voelen, wat nou als we gewoon gelukkig kunnen zijn met wat we in DIT leven hebben, wat nou als we gewoon dankbaar kunnen zijn met wat we hebben, wat nou als we gewoon heerlijk van de dag kunnen genieten zonder zorgen, zonder angsten, zonder twijfel. Is bijna sprookjesachtig toch…??
Ik ben een gelukkig mens, heb 2 schatten van meiden, een man die mij op handen draagt, leuk huis waar we fijn in wonen maar toch knaagt er iets…snap je
Toch knaagt er iets heel erg onderhuids wat er maar niet uit komt…
En ben ik dit allemaal aan het opschrijven zodat iedereen dit kan lezen…huh ?!? Ben toch stiekem al naar buiten aan het treden…hahhaha
Ik ga ze bellen dat ik geheeld wil worden, dat ik mijn vastzittende angsten wil deleten. WEG uit mijn leven want het dient niet meer
Ja rationeel weet ik heel goed dat ik nooit meer op de brandstapel hoef of gemarteld word maar…..op zielsniveau is het nog niet echt aangekomen en genezen.
Zo hebben we allemaal wel iets en zo…maar we willen toch eigenlijk allemaal heerlijk genieten van het leven of niet dan ?
Ik kan je daarmee helpen
Wil jij ook eens een soort van MRI scan van jouw ziel, van wat jou bezig houdt en waar jouw wensen en behoeften liggen ! Bel me op nummer 0615101139 en kijk op mijn site www.praktijkheeljeziel.nl
Liefs Anita