Wat is vrijheid…. ? heel veel geld…. ? heel veel vrije tijd…. ? vaak op vakantie kunnen…. ??
Ja dat zal ook er allemaal bij horen maar ECHTE vrijheid is denk ik toch wel ZIJN wie je ECHT bent en puur vanuit je hart en gevoel leven !
Er komen veel mensen bij mij die dat helemaal niet kunnen of ze weten me god niet hoe dat te doen…ja snap ik, want ooit zat ik daar ook. Ik leefde voor anderen, was een kei in pleasen en aanpassen. Was de hele dag bezig om anderen het naar de zin te maken en voelde me zo ontzettend vaak opgelaten omdat ik dan weer dacht dat ik misschien weer iets verkeerds had gezegd of had gedaan……pfff doodvermoeiend !
Ik was alleen maar in mijn hoofd aan het leven en wilde me in allerlei bochten wringen om maar geaccepteerd en leuk gevonden te worden door iedereen want ja, dan mocht ik er zijn en dan voelde ik me wel wat waardevol….
Ik zeg altijd maar, dit is jouw film, jij bent de hoofdrolspeler en jij bepaalt jouw medespelers en er is helemaal niemand die dadelijk daar boven in die hemel tegen jou zegt “bedankt dat je zo vaak en veel met mij rekening hebt gehouden en altijd naar mij hebt gekeken”
ECHT HELEMAAL NIEMAND !
Dus wordt het dan niet eens tijd om voor jezelf te kiezen !!
Om te gaan stralen !
Om te zijn wie dat je echt bent !
Om te kiezen wat jij wenst en waar jij behoefte aan hebt !
Om vanuit jouw hoogste frequentie te gaan leven !
Om bewust jouw eigen keuzes te gaan maken !
Ik hoor je denken “uhhhhmmmmm allemaal leuk en aardig maar hoe doe ik dat ?”
Door allereerst je blokkades en remmingen weg te gaan halen die dit proces juist allemaal tegen houdt. Door helemaal te gaan doorvoelen WAAROM dat je je zo gedraagt en voelt en waarom dat je het tot nog toe nog steeds allemaal zo doet.
Door je blokkades en eventuele trauma’s te gaan helen, waardoor je meer vanuit je gevoel en je eigenliefde kunt gaan leven. Door je eigenwaarde en eigenliefde te vergroten of tevoorschijn te halen. Door in je kracht te komen
Wat er dan gebeurt is dat je UIT JE HOOFD gaat, je gaat meer voelen, je gaat meer vanuit je hart en intu?tie leven en niet meer vanuit je denken, vanuit je ego die jou altijd klein wil houden, die jou altijd overal voor waarschuwt dat alles zo eng en gevaarlijk is…
Nee je gaat vanuit jouw KRACHT LEVEN waardoor je meer vertrouwen gaat krijgen in het leven zelf, je gaat meer en meer je eigenwaarde zien en voelen, je komt meer in een flow van moeiteloosheid en vreugde. Alles wordt lichter en ook echt mooier !
Ik kan en wil je hier heel graag mee helpen !
Ik heb in al die jaren al honderden mensen geholpen in dit proces omdat ik dus die blokkade/remming/trauma voel, te weten en te zien krijg. Binnen een klein uurtje heb ik de kern te pakken wat er werkelijk met en bij jou aan de hand is. Waar je bij een psycholoog weken, maanden over moet praten heb ik in 1 uur te pakken.
Ik geef je handvatten en inzichten hoe dat je het beste verder kunt gaan leven, ik geef je een opdracht mee waar je veel aan zult hebben.
We kunnen daarna in een healingsessie de blokkade/trauma echt gaan aanpakken en transformeren waardoor jij echt in JOUW VRIJHEID komt te staan en een soort van wedergeboorte voelt en blijft voelen.
Ik heb ook de techniek van Soul-Body-Fusion in mijn praktijk wat dit proces helemaal ondersteunt en deze techniek zorgt ervoor dat jouw proces versnelt in genezing. Het is de letterlijke vertaling van Ziel-Lichaam-Versmelting. (zegt al genoeg he)
Je kan er alles over lezen hier op mijn website www.praktijkheeljeziel.nl
Bel me voor meer info of voor een afspraak te maken op 0615101139
Anita