Nee ik heb geen glazen bol en grote oorringen in !
Nee ik ben ook zeker niet zweverig of eng of iets van dat !
Nee ik kan ook echt niet voorspellen wanneer dat jou iets zou kunnen overkomen, of iets anders vreselijks…
Ik ben maar gewoon Anita met een normaal gelukkig leventje in een huisje, boompje, beestje wereldje die gewoon heldervoelend, helderwetend, helderziend is en daardoor een doorgeefluik is voor diegene die hulp nodig hebben ….that’s all
En JA ik ben SUPER TROTS op deze gave ! Ben zo hemels blij dat ik in een soort van open verbinding met het universum en mijn gidsen en engelen andere mensen kan en mag helpen door ze die handvatten te geven waarmee ze weer verder kunnen. Het is gewoon een gift dat ik ontvankelijker ben voor energieen die ik daardoor makkelijker oppik dan anderen. Ik ben geen waarzegster maar weet juist waar je NU staat, wat je nodig hebt om verder te groeien, wat je blokkades/remmingen/angsten zijn wat jou belemmert om lekker in je vel te kunnen zitten.
Waarom leid jij je leven op deze manier hoe dat je het nu doet ? Ja dit is een confronterende vraag ! Waarom is mij dat en dat overkomen ?, waarom gebeurt er dit en dit allemaal met me ? Allemaal vragen waar je vaak geen antwoord op weet, waarom dat je je zo voelt, wat is dat onbestemde gevoel toch ? Het zit namelijk in je onderbewuste en ik haal het naar je BEWUSTE.
Zie het maar zo dat je tegen een dichte deur staat die jij niet kan open maken, je ziet geen klink of opening of wat dan ook om hem te openen, achter die deur zit er een wereld vol met verklaringen, oplossingen, handvatten, duidelijkheden, de oohh’s en aahh’s in feite. Doordat ik rechtstreeks contact heb met jouw ziel, jouw onderbewuste zie en voel ik wel die klink of opening waardoor ik die dichte deur open kan doen en breng ik je naar die wereld vol oplossingen en verklaringen, in ieder geval krijg je veel duidelijkheid en kan vaak de genezing voor jou gaan beginnen. Als je iets begrijpt kan je het ook transformeren en/of aanpakken.
Het is zo mooi en geweldig om heel veel mensen te mogen helpen in hun zoektocht naar zichzelf, het proces ligt bij jou, ik reik je alleen iets aan waar jij wel of niet mee aan de slag gaat, die keuze ligt bij jou.
Ik ben eigenlijk heel bescheiden wat betreft mijn praktijk en wat ik doe, terughoudend omdat nog teveel mensen dit zweverig, eng, gek en raar vinden. Krijg ook vaak van die sarcastische opmerkingen “zie je iets bij mij” en lachen er dan vervolgens om als ze in een groepje staan of dat ze thuis niet zeggen dat ze naar mij komen want “dan word ik misschien wel uitgelachen, ze zullen wel niet denken thuis”
Ach ja, inwendig doet het me wel wat ja, ik voel me ineen krimpen en vind het heel jammer dat ik nog niet gewoon serieus word genomen in mijn vak, in mijn missie, in mijn doel hier op aarde.
Heel jammer dat het spirituele nog steeds belachelijk wordt gemaakt !
En dat terwijl ik vaak in 1 sessie bij de kern kom. Laatst kreeg ik nog een groot compliment van een klant, ze zei “ooohhh onvoorstelbaar maar nu weet ik wat er met mij aan de hand is, daar loop ik al jaaaaaaren mee rond bij psychologen en jij hebt het gevonden in een uurtje tijd” GEWELDIG TOCH !! Ik wil absoluut niet opscheppen of zo hoor maar vind het wel hoog tijd ( het is namelijk 2016 !!) dat dit eens meer naar voren mag komen en meer gewaardeerd mag worden.
Ik mag eindelijk gaan staan voor dit, voor alle spirituele coaches, mediums, paragnosten etc.
WIJ ZIJN HEEL GOED BEZIG !! en we zijn fucking trots op onszelf en dat wij zelf deze missie hebben uitgekozen om te manifesteren in dit leven om anderen te helpen.
Ja ik wil ook niet anders meer !
Wat is het toch HEEEEERLIJK om iemand die vreselijk rouwt in contact te brengen met haar/zijn dierbare overledene. Wat is het toch vreselijk GEWELDIG om iemand die nog zoveel vragen heeft, nog schuldgevoelens heeft om dan contact te krijgen met de overledene waardoor er antwoorden komen en alle twijfels, schuldgevoelens, verdriet vermindert wordt of zelfs helemaal verdwijnt, en daardoor weer eindelijk kan gaan leven en weer kan gaan genieten en zich heerlijk bevrijd voelt. YES DAT IS HET !
Klanten die bevredigend de deur uitlopen na het contact met de overledene en zeggen dat geen enkele psycholoog of psychiater hier tegenop kan, dat dit zo ontzettend helend is en dat iemand weer gelukkig mag zijn. Daar doe ik het voor namelijk en dus wil ik niet meer bescheiden zijn. Ik wil me echt laten zien aan heel de wereld dat ik gewoon heel echt ben.
Wil jij ook een consult of meer informatie kijk dan op www.praktijkheeljeziel.nl of bel me gewoon, is veel makkelijker en vlugger op nummer 0615101139
Ik hoop je snel te spreken en/of te zien.