Consulten en Tarieven

 Herken je jezelf hierin:

 • Je voelt je niet gelukkig maar je weet niet waarom
 • Je maakt je ergens heel druk over
 • Je maakt je zorgen over je partner
 • Je kind is erg druk en krijgt de stempel ADHD
 • Je bent ongelukkig in je relatie
 • Je hebt last van angsten
 • Je voelt je onzeker en je kan moeilijk keuzes maken
 • Je hebt een onbestemd gevoel maar je kan het niet plaatsen
 • Je weet niet waarom je je zo moe voelt
 • Je hebt last van kwaaltjes
 • Je voelt dat je niet meer op het juiste pad zit

Tarieven

1 sessie Reading of Healing  € 70,-
Ong. 1,5 uur.

Je kan me dagelijks bellen of mailen. Als ik niet kan opnemen, ben ik bezig met een sessie en bel ik je zsm terug. Je kan van maandag t/m vrijdag een sessie plannen tussen 10 uur en 19 uur.

Met de trein ben ik heel goed bereikbaar, vanaf station Deurne is het nog 2 minuten lopen naar mijn praktijk

 

Soul Body Fusion® sessie 40,-
Je hebt er 3 totaal nodig verdeeld over 4 weken. Het is een transformatie proces en dat heeft natuurlijk wat tijd nodig anders is het veel te heftig. Het is ook mogelijk via Skype als de afstand te ver voor je is.

 

Ik geef ook huiskamerreadingen voor ong. 4 tot 8 personen. Voor meer informatie of voor een afspraak te maken voor een sessie bel me op 0615101139

Het is ook mogelijk dat iemand anders zich zo voelt zoals je partner of kind waar je je zorgen om maakt, met toestemming van diegene kan ik via een foto of sieraad een reading geven over die persoon. De persoon moet wel alleen op de foto staan met de ogen goed in zicht.


Contact met overledenen:

Je dierbaren om je heen missen omdat ze overleden zijn, dat doet pijn. Of het nu je vader, moeder, vriend, oma of buurman is, dat maakt helemaal niet uit. Wat uit maakt is, dat we ze missen en we zouden willen dat we ze weer even konden zien of advies aan ze konden vragen, of gewoon even met ze praten zoals je dat altijd gewend was toen ze nog vol in het leven stonden. Iedereen gaat op zijn of haar eigen manier met dit verlies om. Maar soms lukt dat niet.
Soms voelen we ons zo alleen en eenzaam dat we graag even iets van ze zouden willen horen. Ook vinden we het soms lastig om de dood te accepteren en het een plekje te geven. Dit kan komen omdat we nog zoveel van ze hadden willen weten of vragen, of gewoon zonder er een reden voor te hebben.

Graag wil ik je helpen om met je overleden dierbaren in contact te komen. Ik stem me dan af op mijn gidsen die mij begeleiden naar de ziel van de overledene om met hem of haar in contact te komen. Ik ben puur een doorgeefluik om dat moment en kan veel informatie aan je geven wat de overledene aan mij doorgeeft.
Ik heb echt contact met zijn/haar ziel en vaak neem ik bepaalde gewoontes, manier van praten, het karakter van de overledene over omdat hij/zij op dat moment echt via mij wil doorkomen.
Dit kan zoveel helen bij jou omdat je echt voelt dat je dierbare toch nog heel dichtbij je is en je nog zelfs antwoorden kan geven waar je anders de rest van je leven mee rond kan blijven lopen. Vaak is het zo dat de overledene adviezen aan je kan geven of bepaalde zaken al “weet” om je verder te helpen in je leven. Wil je ook heel graag contact met je overleden dierbare of gewoon wat meer informatie over de reading bel me gerust op 0615101139 en ik wil je graag verder helpen