Ik kon als kind al heel makkelijk de gemoedstoestanden van anderen voelen en meteen overnemen…..

Mijn naam is Anita van den Heuvel-Louwers, een nuchtere brabantse en sta met beide benen op de grond. Ik ben geboren in Eindhoven in 1968 als dochter van een kastelein en als enige meisje met nog 3 oudere broers waarvan de oudste al overleden is helaas…

We hadden bij ons thuis een cafe waar mijn ouders keihard in werkte, echt een gezinnetje waren we niet want ons cafe zat aan ons woonhuis vast en of mijn moeder stond te werken of mijn vader.

Sinds 1998 woon ik in Deurne met mijn man Pim en 2 dochters Demy en Eline. In Deurne heb ik ook mijn mooie praktijk aan huis waar ik mijn passie en missie vervul.

Ik kon als kind al heel makkelijk de gemoedstoestanden van anderen voelen en meteen overnemen. Ik was een dromer en ook zwaar op de hand en was altijd wel erg geinteresseerd in het spirituele en dat werd steeds meer en erger waardoor ik er ook achter kwam dat ik hoogsensitief ben, HSP dus. Maar niet de introverte versie van HSP maar de extraverte versie ervan en dat heet HSS (de high sensation seeker, ik krijg dus ook stress en onrust van te weinig prikkels)

Dat zwaar op de hand zijn viel als een puzzelstukje op zijn plaats omdat ik eigenlijk de hele dag door alles aan het verwerken was en daardoor dus vaak kortsluiting ontstond in mijn hoofd, te veel prikkels kreeg van buitenaf en dat kon ik gewoon niet allemaal aan.

Ik kwam er ook snel achter dat ik “dingen” door kreeg van mijn gidsen en dat klopte altijd precies, zoals waarom iemand zich zo voelde en wat er eigenlijk aan de hand was met die persoon…

Ik ging me steeds verder verdiepen in het spirituele want ik wist gewoon zeker dat daar iets zat voor mij… dat voelde ik aan alles. Nu zijn we jaren verder en heb ik al veel mensen mogen helpen, ook ontdekte ik dat ik met overledenen kan communiceren.

Na een paar zware periodes in mijn leven moest ik wel aan mezelf gaan werken en mijn eigenwaarde, angsten, blokkades onder ogen gaan zien. Al op jonge leeftijd allebei mijn ouders verloren aan kanker, 2 scheidingen achter de rug, beter gezegd, 2 totaal verschillende levens achter de rug en nu zit ik in mijn “3e leven” waarin ik veel gelukkiger ben, mezelf omarmt heb, een super mooie drukke praktijk heb en mezelf gewoon ook echt leuk vind, ondanks dat het een harde leerschool was. Door al deze levenservaringen ben ik zoveel rijker en krachtiger geworden.

Ik ben zo blij dat ik die bodem heb geraakt want alleen zo kon ik mezelf weer afzetten om naar boven te klimmen en dat is zeer zeker gelukt.

Paramedisch en psychosociaal medium

Ik heb me in de afgelopen jaren erg verdiept in het verder ontwikkelen van mijn helderziende, heldervoelende en helderwetende gave. Ik ben Reikimaster, Ankh therapeute, Soul body fusion practitioner, paramedisch/psychosociaal medium, NLP practitioner, EMDR therapeute en hypnotherapeute.

Zie mij als een doorgeefluik die contact heeft met jouw gidsen en met jouw bron.

Jouw zelfbeeld, angsten, blokkades, trauma’s, overtuigingen, kortom alles wat jou in de weg staat om in vrijheid en vreugde te kunnen leven komen via beelden en gevoelens bij mij binnen en die vertaal ik aan jou in woorden zodat jij alles begrijpt. Ik laat je ook niet weg gaan met nog wat vragen of onduidelijkheden.

Ik ben heel direct en duidelijk in mijn bewoording naar jou in een sessie. Ik hou er totaal niet van om ergens omheen te draaien of te gaan raden en ik zeg duidelijk ook al is dat niet altijd even leuk waar je staat en wat je eigenlijk het beste moet gaan doen om weer lekker in je vel te komen zitten en om jou op je juiste pad te brengen, om jou in je ware kern te zetten, om jou in verbinding te brengen met je hogere zelf, om je te bevrijden van je angsten en blokkades omdat ik die heel helder voor jou in beeld breng.

Om jouw eigen unieke kracht te laten voelen, om jou weer in contact te brengen wie jij echt bent want dat voel en weet ik samen met jouw gidsen en die van mij natuurlijk.

 

“Minder gestresst en minder negatief”

“Ik zag het bij jou op Facebook en werd hierdoor meteen getriggerd. Ik ben al jaren met me zelf in gevecht. Maar door de afgelopen weken heb ik geleerd dat ik er anders mee om moet gaan. Ipv me er negatief tegen aan te storten, omarmen en zeggen oke ik voel me nu zo, het hoort bij mij. En het werkt. Ik ben minder gestresst, minder negatief tegenover veel dingen. Het gaat natuurlijk nog niet altijd van halleluja. Ik kan natuurlijk iets wat ik jaren heb vastgehouden en in mijn hoofd heb geprent niet in eens veranderen. Want dan was ik wel tovenaar geworden. Maar stap voor stap leer ik het. De begeleiding van jou is en was top. Ik vind het heerlijk dat jij zo gewoon bent. Ik vind het stukje van altijd een kleine glimlach op je gezicht ook geweldig. En ik merk nu als ik onzeker ben over de situatie waar ik me in bevind en dan ook licht mijn lippen omhoog laat krullen het voor mezelf al werkt. Net alsof ik dan weerbaarder ben en me sterker voel, ipv van beetje krom gebogen. Ik heb geleerd dat ik er mag zijn. En niet andere hoef te plaatsen. Ga daar lekker mee aan de slag. Ik raad het veel mensen aan. Ik loop al 30 jaar met de dood in mijn hoofd. En de laatste weken niet meer aandacht. Maar je moet er open voor staan en klaar voor zijn . En zelf willen. Het is niet te koop of af te dwingen. Ik hoop en weet dat het zo is, ik ga ook nog mensen helpen. Voel dat dat mijn lot is.

Bedankt voor je lieve zorgen.

Over mij

Verder hou ik erg van winkelen (ben gek op schoenen en tasjes), op vakantie gaan met mijn gezinnetje naar een warme zonnige streek, ik hou van Oostenrijk om daar heerlijk te wandelen, lekker terrasje pikken, dagjes uit en vooral spirituele boeken lezen.
Heb je mijn ebook al aangevraagd op de home pagina  Daar staan mooie oefeningen in om jezelf af te sluiten voor alle prikkels van buitenaf en de wet van aantrekkingskracht om die op de juiste manier in te zetten want dat is ook een dingetje voor velen….
Wil jij mijn hulp of mijn advies of heb je nog vragen of wat dan ook, bel me 0615101139 of mail me anita@praktijkheeljeziel.nl
Wil je verder op de hoogte blijven volg mij op facebook Praktijk Heel je Ziel en van mijn besloten groep “Innerlijke groei & bewustzijn” en op instagram