Het is zo eng……

Ja ik hoor het heel vaak “dadelijk ga jij mij vertellen dat ik volgende week onder een bus kom of zo” hahahhaha

Ja vreselijk lijkt me dat hoor, als ik zoiets door zou krijgen of zou voelen, maar denk je dat nou serieus ??!!?? (lijkt me voor ons allebei niet leuk trouwens 😉

Nee ik hou me lekker bezig met jouw ziel, jouw onderbewuste die mij dingen verteld waar jij mee geholpen kan worden, die jou verrijken, die niet in jouw bewustzijn zitten maar die er juist uit willen komen omdat ze verstopt zitten.

Jouw emoties en gevoelens die gevangen zitten in jou waardoor je dus veel moe bent, of hoofdpijn hebt of dat je geen keuzes kan maken omdat je hoofd overstroomt met piekeren en malen. Gewoon omdat je NIET MEER OP JOUW PAD BENT WAARVOOR JIJ HIER BENT.

Ik voel en krijg jouw blokkades door, ik voel en weet waarom jij je niet lekker in je vel voelt zitten, waarom jij niet volop van alles kan genieten, waarom jij verdriet hebt of spijt of heel veel agressie of boosheid of heel veel angst. Dat zijn de emoties en gevoelens die ik feilloos opspoor waardoor je weer handvatten gaat krijgen om ze te gaan genezen. Want als jij niet weet wat er speelt in jou kan je het ook niet aanpakken en blijf je in jouw cirkel zitten die negatief is.

Maar “het is zo eng om geconfronteerd te worden met wat ik dan wel of niet heb” JA KLOPT MAAR DAT IS NOU NET WEL DE BEDOELING ! Laat de controle los !

Spring in het diepe en ervaar de emotie/gevoel want DAN PAS KAN HET GENEZEN. 

Zolang het beestje niet bij de naam genoemd kan worden kan het ook niet verdwijnen en genezen en blijft het lekker borrelen. Dat wil je toch niet zeker ! Wat ik doe is geen toekomstvoorspelling maar juist het “helderweten” waar jij NU staat en DAT wordt aangepakt.

En wat is er trouwens ook mooier als ik contact maak met jouw dierbare overledene die via mij nog wat kan zeggen tegen jou. Hoe vaak zitten mensen nog met schuldgevoelens of vragen die ze niet meer konden stellen aan hun dierbaren, dat is toch verschrikkelijk als je daar jaren mee rond moet blijven lopen en ze worden niet beantwoord. Ja dat is zo ontzettend mooi en geweldig om die laatste vragen toch nog beantwoord te krijgen.

Het is niet tastbaar en ook best duur

Klopt het is onzichtbaar maar zeker wel voelbaar ! Sommige klanten zeggen tegen mij dat ze na 1 sessie meer te weten zijn gekomen wat er met henzelf aan de hand is dan met 10 sessies bij een psycholoog en die zijn pas duur !

Het verschil zit in het feit dat je bij een psycholoog zelf heel veel moet praten en dat jullie dan samen tot een soort van slotconclusie komen van “ja dit en dit is er met mij aan de hand” maar bij mij hoef jij niks te zeggen, je hoeft zelf niks te doen, je hoeft niet na te denken of wat dan ook voor therapie maar IK vertel tegen jou wat jou bezig houdt, waarom dat jij je zo voelt en waar de kern zit van jouw probleem.

Ik voel en weet het gewoon omdat ik contact heb met jouw hoogste goed, met jouw ziel en jouw gidsen die het allerbeste willen voor jou en het allerbeste met je voor hebben !

DAT IS HET GROTE VERSCHIL 

Dat je daarna meer beseft en handvatten aangereikt krijgt en er daadwerkelijk iets mee kan gaan doen is toch meer waard dan wat dan ook. Wat ik al eerder in een blog schreef is dat je je auto toch ook laat keuren en maken en wat dat allemaal kost…..Nee er is geen bedrag gekoppeld aan lekker in je vel zitten en gelukkig zijn en keuzes willen en kunnen maken, dat je vrij bent in je hoofd, dat je kan genieten van ook hele kleine dingen, dat je weet wat goed is voor jou, dat je wensen en behoeften kan nastreven, dat je eigenwaarde en eigenliefde hebt.

Het is veiliger om niet te veranderen

Dat hoor ik ook heel vaak, “ja dan zal ik wel iets moeten veranderen en daar aan gaan werken en dat is eigenlijk niet mijn bedoeling” God stel je toch eens voor dat je ongelukkig bent en dat ik tegen jou zeg dat je eigenlijk dat en dat moet gaan veranderen in jouw leven wat jou WEL gelukkig gaat maken…..AAARRGGHH Dat wil niemand aanhoren omdat je liever kiest voor het “veilige ongelukkig zijn” in plaats van het onbekende pad kiezen wat jou WEL gelukkig maakt.

Eigenlijk te zot voor woorden maar zo zitten wij mensen in elkaar he. “nee laat maar, het is goed zo want het is allemaal lekker vertrouwd en dus veilig” Het is de omgekeerde wereld gewoon, Het leven is bedoelt om te veranderen en om te groeien en na elke verandering in je leven denk je achteraf altijd “ja het is maar goed dat het zo gelopen is” “ja het heeft zo moeten zijn” Wij zijn hier om te groeien, en als je bang bent om de controle te verliezen blijf je stil staan en groei je zeker niet !

Angst is het grootste sleutelwoord wat ons ervan weerhoudt om gelukkig te zijn. Angst voor los te laten, angst voor binding, angst voor verandering, maar angst bestaat niet, dat is een verzinsel van ons ego die ons aan het saboteren is !

Jouw ziel kent geen angst, die kent geen boosheid of alles wat negatief is.

Nee jouw ziel is altijd positief en weet het allerbeste wat jij nodig hebt. Jouw angst (ego) voor controleverlies, bang voor verandering, die houdt jou tegen omdat jij je zo vast klampt aan veiligheid en vertrouwdheid. EN DAT IS DOODZONDE !

Wil je wel meer duidelijkheid of contact met je dierbare of wat dan ook, schroom niet om me te bellen want jou vooruit helpen is mijn missie 06 15101139

of kijk op mijn site www.praktijkheeljeziel.nl